Kurtboğazı Tiriviri!!!!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında doctor_33 tarafından paylaşıldı.

1. doctor_33

doctor_33 Ömer EKER

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE ALLROUND 350 cm KAMIŞ SET
    Favori Makine:
    OKUMA AQUIOS AQ-65
    En İyi Avı:
    Çipura,1 kg.
    Geçen hafta ben de Kurtboğazı barajındaydım.8 adet tatlısu levreği yakaladım akşama kadar.Ama en az 8-10 kişi tırıvırı ile av yapıyordu.İki tanesini de ben olta ile çektim bu icatın.Kullananlara niye kullandıklarını sorduğumda serbest olduğunu çünkü bu balık türünün aşırı çoğaldığını ve bu yüzden yasak olmadığını sölediler.Pek inandırıcı gelmedi amabu insanlara herhangi bir yaptırım uygulayan da yoktu.Moralim bozuldu ve avı bıraktım geldim...

2. fish founder

fish founder Özgür

kurutuyorlar göllerimizi,akarsularımızı sevgili Ömer,
    bu kafa yapısı,bu bilinçsizlik,bu cahillik,
    ne diyeyim ki !!!!
    su akar deli bakar misali,bakarlar 3-5 sene sonra içinde canlı yaşamayan aynı suya....

3. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    balık kalmıycak diyoruz ama bu illetin uçan kuşa bile zararı var!!!...
    (bir av esnasında çekilmiştir)

4. egemennil

egemennil egemen

En İyi Avı:
    2 kg 60 cm turna
    dün kurtboğazındaydım. dediğiniz gibi herkes tırıvırı ile tutmaya çalışıyor..Jandarma geldiğinde de hemen araba bagajlarına alıveriyorlar oltaları. yazık hem de çook yazık..Biraz daha düşünceli olsak,bilincli olsak..Balık kalmadığında anlayacağız kıymetini...

5. nükredit

nükredit muhittin

gecen gun gıttıgımız balık avımızda yaklasık sudan 10 tane tırıvırı cıkarttım ve uzerınde hıc yoksa en asagı 4-5 parca levrek oldugunu ve hayvanların artık kokmaya yuz tutması dıkkatımız cektı allah bılır ne zamandan kalma cok yazık ...