dün yine kurtboğazı yine çok iyi av hiç uzaklarla uğraşmayın bence 1 numarayı kurtboğazı ele geçirdi cmartesi yine çok avcı vardı özellikle kıyıdan avlananlar özellikle canlı yem varsa çok iyi ben botla avlandım saat 2 gibi açıldım açıkta 1 tane aldım 2 kg kadar 2 de kenarlarda avladım
çok Iyi tamam namosa herşey güzelde imza ayarlarını yaparsan daha iyi olur nasıl bir hitap tarzı kullanacağımızı biliriz.........RASTGELE.....
Bütün balıkçılar kardeştir yazından sonra adını soyaadını (soyad zorunlu değil) yaşadığın yeri ve doğum tarihin ile kan grubunu eklemem yeterli
imza ayarlari Önce Profilinizi tikla, sonra imza ayarlarindan, gerkli bilgiyi ver isim, dogum tarihi, katildigin Sehir vs. Ben basardiktan sonra, sen haydi haydi basarirsin Rasgele Not: bekliyorum ona göre
teşekkürler yardımınız için ayrıca arkadaşlar geçen yıl kızılcahamam yolundaki ufak derede önceden tatlısu kefali ve gümüş avlardık fakat bu hafta gittiğimizde değil balık kurba bile yok suda sebebini bilen var mı
Bak ne güzel olmus Tamam! Simdi birde Avatarindaki Ahtopotu gülümsetmege calis Aramiza hos geldin Rasgele
Kurtboğazı kesinlikle son dönemde favori haline geldi. bir de benim şansıma mı bilmem ama hava durumunu denk getiremiyorum geçen pazar sabahı kartal-06 (Birol) ile beraber gittik. Birer de arkadaş vardı yanımızda. 1 - Gece dolunay vardı. 2 - Güneş doğana kadar 20 dk kadar süre vardı. O süreçte hava serindi ama daha sonra iyi sıcak bastırdı 3 - Kalabalıktı. 4 - Canlı ile yakalayanı görmedik. 5 - Su çok durgundu. 6 - rüzgar esmedi hakemin bıyıkları vardı vs vs neyse .. 5-6 tane yakalama fırsatım oldu. 2 si iyiydi. Fakat Onur'un turna boyutlarına ulaşamayınca görüntülemedim gelecek haftalarda rekorumu tazeleyeceğimi umuyor yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
kardes turna fotosu olsunda boyu onemli degil.bu aralar bos geciyorum senin turnanin fotografina bakardik
Peki.. yarın yakalayacaklarımı söz fotoğraflarım ama yine de söylüyorum.. 55-60 cm altı olursa çekmeyebilirim...
Tamam tamam yarın istek üzerine yakalayacağım.. Bakalım her şey hazır mı ? : 1- 6 Çeşit rapala var. 2- 12 çeşit küçük sasy 3- 4 çeşit orta boy sasy 4- 2 çeşit jumbo sasy 5- 0.30 kamufle misine. boy boy çelik tel. 6- Canlı için şamandralı takım 7- At-çek için esnek kamış (kamışları da elden geçirdik) 8- Belki deneriz 2 mepps 2 kaşık var. 9- Uzun karga burnu 10- Livar kova havlu takım sandığı vs vs 11- Hava durumu ay şekli kontrol edildi.. avantajlı.. tamam hepsi.. yaw bir tek fotoğraf makinesinin pillerini şarj etmemişim onu da halledersek tamam.. halledemezsek cep telefonu ile çekeriz
En önemlisini yazmadım.. Oğlum da gelecek.. Eh şans faktörünü de hallettik Onun sandviçlerini hazırladım.. içecek.. hmm jelibon.. gofret.. kola.. vs vs 4 saat sonra uyanıp yola çıkacağız Her hafta ben balığa gidince uyanır uyanmaz ağlıyormuş kerata.. "neden babam beni de götürmedi" diye söz verdik bir kere ...
Av resimleri ve hikayesi ile ilgili yeni konu açıyorum takip ediniz muhteşem Konu Başlığı : Oğlum ile ilk Turna Avımız