Herkese yeniden merhaba... Daha önceki formumda hem bu sitede hem göl avcılığında hem turnada ve hemde kurtboğazında yeni olduğumu belirtmiştim. En son kurtboğazına bu ayın birinde gittiğimi ve ilk turnamı yakaladığımı bildirmiştim. Şimdide iş dolayısıyla 18.06.08 çarşamba günü kazana gittik.E oraya kadar gidipte daha yeni yeni hastası olduğum turna için bişeyler yapmamak mümkünmü... Hemen daldık göle tabii... Sonuç olarak tek bir turna ile döndük... Bunada şükür. Şimdi bir kaç manzara resmi ile turnayı sunuyorum size... önce barajdan bir kaç manzara resmi... Buda amcam... Buda ortam. ava baslamadan önce biraz atıştırdık... Ve işte turna... yakaladığım sıralarda cekildi... tam 60 cm ve yaklaşık olarak 2 kg civarında... Bu amcamın oğlu mehmet turna neredeyse onun boyu kadar Amcam evde turna ile poz verirken... Bunlarda amcamın diğer cocukları Yakup ve Furkan... herkese bol sanslar...
1994 yılının haziran ayı 16 sında hiç unutmam en ucdaki burundan hayatımın en büyük aynalı sazanını yakaladım 17.5 kilo geldi ve yaklaşık 1 saat kadar uğraştım ama şimdi arkadaşlardan aldığım duyumlara göre sazan ve diğer balıklardan kalmamış .
usta, ellerine sağlık güzel bir av olmuş... ancak benim dikkatimi çeken, suyun etrafındaki çekilme izleri.... baksanıza su ne kadarda aşağılara inmiş...
Tebrikler, yeni başlayanları görünce benimde turnaya ilk aklımın düştüğü zamanlar, heveslerim, ilk yakaladığım turna, öğrendiklerim, heyecanım geldi aklıma. Sizlere bol avlar diliyorum. Selamlar.. Genede ala diyorumda başka şey diyemiyorum
haklısın kardes cekilme cok fazla. ancak ben kurtboğazına ilk gittiğimde daha da azdi su. şimdi yeni yağan yağmurlar sayesinde göl biraz daha dolmuş. ilk resimin sağ alt köşesine dikkatlice bak. suyun içerisinde bi sarılık var. ben bir aydır (en son 15 gün önce gittim) o sarı gibi olan kısımın üzerinden at çek yapıyordum şimdi su altında kalmış çok şükür... bu sevindirici...
ben kızılcahamamlıyım. eski kurtboğazı malesef yok. yaklaşık 1 ay sonra gelicem hiç avına gitmemiş olduğum ve bunun için yanıp tutuştuğum ilk turnalarıma kavuşacam inş.