arkadaşlar bu hafta kurtboğazına gitmeyi düşünüyorum turna için ne kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
etancım kurtboğazında genelde canlı yem kullanılıyor. ama özellikle beyaz sasi havanın durumuna göre kırmızı benekli 5 nolu meps ve kaşık iş görüyor. ama dikkatli ol hava gökgürültülü ve sağnak yağışlı haftasonu rüzgar ve dalga olursa elin boş dönebilirsin rastgele...
Kardeşim kazan ilçesine gir fatih iş merkezi var orada satılıyordu.30 ykr olması lazım.Ama şahsi fikrimdir ki bu havada gitme.Yarın Yağış gözüküyor.Bence planı haftaya salla.Ama eğer gidersen karbon kamış kullanma..
abi gittim geçen hafta yağmur akşam başladı ama ben aldım 3 tane 65 54 48 cm ler gümüş için yeni bir yer öğrendim abi 5 mt gümüş ağı ile 1 kerede en az 40 balık takılıyo
Ertan bence K.boğazını 1 ay kadar düşünme derim.Çünkü yavrular büyüdü ve turna artık bu yavrularla besleniyor.Gideceksen köprüköye git.Rastgele.
kardeş tebrikler balık ölçüleri gayet güzel. birde gümüşleri nereden aldığını söyleyebilirsen çok seviniriz
abi yarın fotoları getiririm kurtboğazına gelmeden çiğir girişi var ordan gir 1. köyü geç 2. köyüde geç 3. köyde pembe 2 ev var oradan sola dön toprak bi yol birazda bozuk yolu o yolda araba izleri ne tarafda çoksa o izlerden git baraja inersin süper bi yer ama yemlerin canlı olsun (bu arada inince sol tarafta bi koy var orası güzel ama tam koyun içine girme biraz bu tarafa at oltaları) canlı gümüşle kırarsın balığı
ya gümüşleri öğrendiğim kişiye söz verdim kusura bakmayın ama sadece kazana gelmeden olduğunu söyleyim
Kurtboğazında son durum bu arkadaşlar resim Ankara Büyükşehir belediyesi arşivinden alıntıdır. http://img513.imageshack.us/my.php?image=barajrl6.jpg
Evet öyle görünüyor yetkililer önceden tedbir alıp hep aynı yerlere yüklenmeseler bu böyle olmayabilirdi yeni akıllandılar hirfanlıdan yeni bir hat çekmeye başladılar.
ne yapıcaksın abi yetkililer böyle işte yine ilerleme var bunlar genelde iş işten geçtikten sonra birşeyler yapmaya kalkarlardı