arkadaşlar öncelikle hepinize saygılarımı sunuyorum..ben henüz katıldım siteye.cok sevindim böyle bir siteye katılmış olmaktan.olta balıkçılarının nezaket sahibi anlayışılı insanlar olduğunu biliyordum.sizleri de görünce bunu daha iyi anladım.hasta bir balıkçıyım,göl baraj vs birçok balık tuttum.bunlar genelde belli büyüklükte balıklar.ama en iyi avım iki sazandı ki gece saat 900 civarlarında tuttum.biri yaklaşık 3 kg.diğeri 1,5 kiloydu.onlar zaten aileye yeteceğinden fazlasına gerek kalmamıştı.çok lezzetlilerdi söylemesi ayıptır.) ankarada oturuyorum ama ankarada henüz balığa doğru dürüst çıkmış değilim.iki senedir keşifle uğraşıyorum.kesikköprü,köprüköy,kızılırmak ve kurtboğazı barajlarına gittim şimdiye kadar.düşüncem şu ki ankara ve civarında turna avcılığı yapmak gerekiyor.diğer balıklar gerçekten sıkıntılı.bilene ayrı tabi ustalara saygılar.ben de ankarada yapılacak bir organizasyona katılmak isterim.hafta sonu olması elbette iyi olacaktır.ama şu da var ki hafta sonları kalabalık zamanlar oluyor.av için uygun yer bulmak gerçekten zor. ben hep beraber kurtboğazına gitmeyii teklif ediyorum.kurtboğazında belki çoğunuzun bildiği bir yer var,orayı kastediyorum.yalnız şu var botu olan bir arkadaşın gece kurtboğazına yakın bir gölden (ben biliyorum) gümüş ağı ile gümüş avlamasını isteyeceğim.sözkonusu yerde canlı balığın çok fazla iş yapacağını ve yaptığını biliyorum.bunu da organize ederiz.botu ola arkadaşlar lütfen bana ulaşsın.istekli olan arkadaşların mail atmasını bekliyorum.eğer sizlerce de uygunsa en yakın zamanda bir organizasyon yapılmasını öneriyorum.gönüllü arkadaşlarla organize edebileceğimizi düşünüyorum.ben sadece ballıkçıların gelmesinden yanayım ama ailelerin gelmesii hususu önerilerinize açıktır..tarih olarak haziranın birinci ya da ikinci haftası olmazsa ay sonu gibi uygun sa netleştirelim..maillerinizi bekliyorum...bir an önce..