Geçen sene koca bir günümü orada geçirdim, ne kadar malzeme denediysem de tek vuruş dahi alamadım. Botla belki bir şeyler olabilir ama kıyıdan maalesef şans çok düşük Mustafa abi. Perch istiyorsan daha önce söylemiştim gittiğim avlağı. Orada düzensiz olsa da, en azından oltan kıpırdar bir şeyler alırsın, hatta şanslıysan sudak tutma ihtimalinde var. Hatırlayamazsan özelden gönderirim...
Hoşgeldin fatih kardeşim askerden. Özelden msj attım.Geçen sene haziranda botla 3 saatte 26 balık almıştım,sabah 5 ile 8 arası.Ondan sonra bıçak gibi kesti. Senin meşhur avlağa bi çıkartma yapabiliriz birlikte ,kendine iyi bak.
Teşekkürler abicim benim avlağa özelden gönderdim ama maalesef botla açılmaya izin yok orada... Geçen sene yüzümü hiç kara çıkarmamıştı bu senede aynı performansı vereceğini düşünüyorum. Mesajda da yazmıştım ayarladığımız bir gün güzel bir av yapabiliriz, şu anda rekorluk turnaya kafayı takmış durumdayım... Bütün avlakları sırayla yokluyoruz sonrada güzel bir perch avı özlemimizi giderip iyi gelecektir. Görüşmek üzere...