Kurtboğazını Amerikan Levreği Sarmış

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında metrocarşısı tarafından paylaşıldı.

1. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Geçen sene koca bir günümü orada geçirdim, ne kadar malzeme denediysem de tek vuruş dahi alamadım. Botla belki bir şeyler olabilir ama kıyıdan maalesef şans çok düşük Mustafa abi.
    Perch istiyorsan daha önce söylemiştim gittiğim avlağı.
    Orada düzensiz olsa da, en azından oltan kıpırdar bir şeyler alırsın, hatta şanslıysan sudak tutma ihtimalinde var. Hatırlayamazsan özelden gönderirim...

2. canavar72

canavar72 Mustafa

Favori Kamış:
    Shakespeare® Ugly Stik Lite 2 mt
    Favori Makine:
    Shimano Solstace 2500 FD
    En İyi Avı:
    1 m.t,7,5 k.g Turna :)
    Hoşgeldin fatih kardeşim askerden. Özelden msj attım.Geçen sene haziranda botla 3 saatte 26 balık almıştım,sabah 5 ile 8 arası.Ondan sonra bıçak gibi kesti.
    Senin meşhur avlağa bi çıkartma yapabiliriz birlikte ,kendine iyi bak.:D

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Teşekkürler abicim benim avlağa özelden gönderdim ama maalesef botla açılmaya izin yok orada...
    Geçen sene yüzümü hiç kara çıkarmamıştı bu senede aynı performansı vereceğini düşünüyorum.
    Mesajda da yazmıştım ayarladığımız bir gün güzel bir av yapabiliriz, şu anda rekorluk turnaya kafayı takmış durumdayım... :D
    Bütün avlakları sırayla yokluyoruz sonrada güzel bir perch avı özlemimizi giderip iyi gelecektir.
    Görüşmek üzere... :)

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    bu balıgın tam adı nedir . levrekmi maşallah çok büyükmüş kaç kilo geldi bir tanesi