slm. Arkadaşlar canlı yemi nereye takarsanız öbür tarafından ısırıyor.Sonrada o çekiyor ben çekiyorum tabi o galip geliyor yemi alıp gidiyor. Neyse sabah 7,30 dan öylen 12 ye kadar avlandık biraz temiz hava bol gıda şeklinde geçti.Balıklar çok uyanık olmuş çoook resim gönderemedim daha sonra.
fatih evet sabah saat 5 de arkadaşlarla buluşunca saat 12 de dönmesi gereken doktor bi arkadaş vardı bizde ozaman yakın bir yere gidelim dedik kurt boğazının karşı yani ağaç olmayan yerine gittik.sizlerde yanılmıyorsam cumartesi gittiniz,gittinizmi ?
gittik abi gittik....rezillik diz boyu.allahtan arabaları sokmamışız oraya.köye yakın bir yere arabaları bırakıp yaklaşık 2km yürüdük. avlak güzeldi,sabah dakka bir gol bir,ondan sonra tek tük toplam 7 turna 4 avcı,ve felaket bir yağmur....
cumartesi bir sabahtan fasıl geçti,ama 1 saat sonra hava bir açtı ,yandık güneşten.soyunup ava devam,kamp yerindende uzaklaştık bir yağmur başladı kuru yerimiz kalmadı ... ercan abi resim konusunda ben de bilgi sahibi değilim...üzgünüm.
Amatör balıkçılığın sevdiğim tarafı bu her amatör avcının bir stratejisi var ben her olta atışımda balık yakalasam herhalde bu işi bu kadar sevmem. İnsanın adraneli tam balığı tutup çıkartırken yükseliyor.tabi kaçırdığın zamanda. önerin için teşekkür ederim
Sulubük Fatih Kardeşim Cumartesi bizde sulubük teydik inanılmaz balık vardı 3 kişi kotalarımızı 2 saatte doldurduk.
Atilla bey bu hafta sonu köprüköye gidecekmisiniz. birde sulubük nerde bana bi tarif edebilirmisiniz hep duyuyorum ama gitmek nasip olmadı. şimdiden teşekkür ederim
Karakeçiliden Kırıkkale yoluna sapınca ilk köy Sulubük zaten.Köyü az geçince baraja gider levhası var ordan toprak yol suyun kenarına kadar iniyor. Sulubük'ü bot yada sandal yoksa tavsiye etmem..
23 Eylül Köprüköy(sulubük) avı Arkadaşlarım 23 eylülde sulubükte gerçekleştirdiğimiz öncesi yağmur altında sonrası üzerimdekilerimizin bizi pişirmesiyle biten avda inanın şamata arasında 5 saat süren avımızda 37-2 deki kotalarımızı doldurduk zaten zamanın yarısı espri ile ve yakala bırakla geçti ilgilenen arkadaşlarımız avın görüntülerini ve ayrıntılı raporu http://www.anatoliafishing.org/forum/index.php?board=7.0 linkinden ayrıntılı olarak okuyabilirler. Konuyu yazmadan Sennur dostumuzla link verme konusunu görüştüm açık yüreklilikle tabiki diyen ve amatör olta balıkçıları kardeştir diyebilen arkadaşıma teşekkür ederim.
bereketli olsun Atilla abiiim.. sülübük te avlak bildiğin zaman asla boş dönmezsin zaten,,köprüköyden mi girdiniz...
atilla bey tebrik ederim ayrıcada afiyet olsun gerçekten güzel av olmuş allahın izniyle bu hafta sonu görüşeceğiz