Kuş adasında deprem

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında tesfiyeci tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Her insanda biraz hoşgörü olsada sudan sebeplerden ötürü tartışmasak..

2. sinekci-fly

sinekci-fly kasım tazegüney

Hepimiz biliyoruz ki burda yorum yazan arkadaşların hepisi türkçeyi çok iyi bildikleri gibi yazmayıda iyi biliyorlar,yanlız burda yazarken veya yorumlarken istemedende olsa yanlış cümle kuruyoruz veya bazı kelimelerimiz konuşma dilimize kaçıyor. bu tür ufak tefek imla veya anlatım bozukluklarınıda genelde arkadaşlar hoş karşılamakta fazla dikkate almamaktadırlar.
    Ama sizin yazı ve yorumlarınızı okuyunca resmen yorumlarınızı okuyanlarla dalga geçmiş alay etmiş hatta makaraya alarak aşağılar bir hitap tarzı ile yazmışsınız.
    Ufuk-28 arkadaşımızda haklı olarak sizi uyarmış siz hala olayı sulandırarak yazmaya devam etmişsiniz.
    Açıkcası sizin bu davranışınızı bende sizin yaşınıza ve olgunluğunuza yakıştıramadım.

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Abisi kusura bakma ama bu mesajına bakınca sen çok şey biliyorsun gibi de ??

neden bu konuda ısrarcısın ? onu anlamadım..:D :D :D

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Ufuk senin burda bahsettiğin yıl 50 sene acaba daha eskilerdenmi bahsetmek istedin mesela eski türkçe veya arapça yazım şeklinden ?? birkaç yüz yıl öncesi..?

eğer öyle ise haklısın..

5. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Muvaffak abi aslında kafamda düşündüğüm başka ama anlatmaya kalksam ne zaman yeter nede ben anlatabilirim açıkcası fikrimi ifade etmekte başarılı değilim.. Sadece şöyle bir örnek vereyim. Yunus Emre,nin yazdıklarını orjinal haliylen anlayabilen varmı ? Eğer anlayabilsek okulda tekrar tercume etmezdik. Başka değişik örnek son 20 seneye baktığımızda acayip acayip kelimeler türedi vede insanlar bunu çok sevdi örneğin DERMİŞİM. Başka bir örnek TRT spikerleri bile R harflerini yiyorlar, geliyor oldu geliyoooo fakat burada şuna dikkat edersen geliyor hızlı söylenir bütün hecelerin hızı birdir geliyoooo denildiğinde aslında geliyoğ deniliyor bilmem anlatabildimmi O harfi normelden 3 kat daha uzatılıyor :). Ben 50 sene yazdım ama o bir sınır değil demek istediğimi sen eminimki ta ilk okuyuşta anladın yazdığındanda belli en azından ben öyle anladım...

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Leyleğin ömrü.............geçemiş...!!! :D
    Gerçeği duymaksa, duymak istemeyenlerin hiiiiç işine gelmezmiş...!! NEDENSE...!!!! :p

7. Cihan

Cihan Yetkili Kişi

Kimi zaman yüzde yüz hatasız bir Türkçe ile yazmamız mümkün olamayabilir. Bu son derece anlayışla karşılanabilir. Ancak; platform olarak, Türkçe'nin olabildiğince doğru kullanılmasından yanayız. Üyelik sözleşmemizde bir kural konulmuş olsa da bu, herkes'ten bir ricadır sadece. Size yanıt yazan bir kişi, nasıl ki olabildiğince bunlara dikkat ediyorsa, sizde nezaketen müteakip mesajlarınızda bunu, düzeltme yolunu seçebilirdiniz. Buradaki amaç sizi dışlamak değil, internet camiasında da olsa dilimize sahip çıkmak içindir.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.