[IMG] [IMG] Merhaba arkadaşlar. öncelikle kendimi tanıtmak isterim. 34 yaşındayım ve avukatım. Aslında sitenin eski üyelerindenim. Ama şu ana kadar fotoğraf göndermek nasip olmadı. Diğer arkadaşların paylaşımlarını,özelikle İzmir,İstanbul,Antalya ve Saros raporlarını hayranlıkla izlemekteyim. Geçen hafta sonu, yeni aldığım 2.el tekneyi denemek için önceden takımları hazırladım. Sabah, Davutlara gitmeden önce Kuşadasından yem olarak biraz mamun aldım. Ama pek canlı değillerdi. Başkaca yem olmadığı için razı oldum. Teknenin yanına varıp denize açılasıya saat 9.00 gibi misinamı nihayet suya indirdim. Daha ilk atışta ,bırakın ilk atışı daha ilk vuruşta çuprayı çekince kendi kendime bugün yaşadık diye düşündüm ama öyle olmadı. Balık ondan sonra pek nazlı davrandı.Nasibimde resimdekiler varmış. Bayramın 3.günü aynı yerden birdaha açıldım.Bu sefer çok daha verimliydi. Bu ava ait resimleri almadım.Alınca umarım onlarıda yayınlayabilirim. Artık İnşallah, severek izlediğim raporların arasına sık sık Davutlar Raporunu eklemeye çalışacağım. Hafta sonu balığa çıkacak olan İzmir ve İstanbul guruplarına şimdiden bol balıklı, bol neşeli avlar diliyorum. Herkeze Rastgele.