arkadaşlar daha yarım saat önce resim yüklemeyide öğrenmiş bulunuyorum artık bazı kardeşler abiler benimle iyi geçinse iyi olur düşüncesindeyim bu yakışıklı kardeşiniz bu yakışıklı yörük efemiz bu yakışıklımız cem ve hanımı aşkınım,ufuk kardeşim,veacarım kıymetlim
ömer abim karizma yerle bir hhaaahhh hade bakalım sırf benmi gözlerimi dinlendirmişim ömer abimin karizmayı kurtardığı an gurup baltazarlar
hakanım sırf dinlenmedi tabi yav cengizim sana ne deyim ben kırık topuğuna rağmen bu nası bi hastalıktır be kardeşim ve geri dönüş zamanı gelmiş
haşim abicim öyle yanındakinin balığını alıpta iğneyi ağzına geçiripte tutmuş gibi yapmakla olmuyo bu işler kanır gerek kanıt yokmu video felan
ULE YOĞURTÇU ULAŞAMADIĞIN CİĞERE MUNDAR DEME almışsındır almışsındır iyi düşün hiç yakıştıramadım sana daha senin bi görselini görmemişken hemde
Evet bir organizasyonumuzu daha bitirmiş bulunuyoruz arkadaşlar katılan herkese çok teşekkür ederim.Elimden geldiğince herkesin iyi vakit geçirmesine çalıştım. Yalnız kusurlarım eksiklerim illaki olmuştur hepinizden anlayışınız için teşekkür ederim.İşte bendeki resimler ve videolar; Sabah minibüste yolculuğumuz başladı. Kuşadası marinaya vardık işte teknelerimizden bir kaç görünüm. Geç kalanları cepten arıyorum Bu arada tekne hareket etmeden kovaları doldurmaya başlayanlar vardı . Ethem kardeşim teknenin en küçük barbunu aldı ama büyük kolyozlarda çekti . Artık balık çekme vakti Bende boş durmuyorum bu arada . Balıklar ikişer üçer geliyor. Biraz reklamımızı yapalım.Geneben, Ironmoon, İkimiz de bir boydayız biz delikanlıyız.
Toplanın arkadaşlar , Videolar, Palaska balığı http://video.google.com/videoplay?docid=-3118050532009209442 Kırlangıç balığı http://video.google.com/videoplay?docid=7544573165197835079 Dönüş yolu http://video.google.com/videoplay?docid=-3369170892273490808
Allahtan Haşim abi diğer teknedeydi baya atışacaktık bu konuda. Canım her tekneye bir tane lazım. Ama günün küçükte olsa tek barbununu yakalayan bendim.
Günaydın Erol Abi; Sadece Namık olsa yine iyi. Nerdeyse bütün Mod'ların ekişine uğradık. (Manyak Müjdat, Burak ve Avcıperdeci). Ama olsun kardeşim Aşkın'ım vardı. Bi tekneye o gitti. Diğerinide Hakan ile bana bıraktı. Güzel bir gün güzel bir hava ve güzel bir ortamdı. Emeği geçen herkese teşekkürler. Balık açısından pek verimli geçmesede değişik zevkli bir gün geçirdik. Herşey için teşekkürler.
Hazırlıklar başlamış Tüliş (Benim Hanım) Ebrus (Cengiz'in Hanımı) Tubiş (Hakan'ın Hanımı) Yemler hazırlanıyor ama ne fayda.......... Ne düşünüyor acaba..... Sabah sabah nerden çıktı bu balık işi ne güzel uyuyacaktım. Sabah sabah cin gibi maşallah Ufuklarda Dostlar İşte böyle bir organizasyon oldu bizim için Balık yoktu ama. Dostluk vardı, neşe vardı. eğlence vardı. Tüm dostlara teşekkürler.
Ağa sen varken bize yakışırmı almak.senin derin tecrüben ve deneyimin var ancak senin eline yakışır bu balık hocam bence hiç heveslenme iş küçük balık yakalamak idasına binerse haşim abim balıkların karnındaki havyarları bile yakalar
VAAYY !.. VAAYY !.. VAAYY !.. Aslan Amca'm, Ben kaçırmışım bu sahneyi beyav... Sen bakma başkalarının söylediklerine... Sen al yan tarafdan, tak iğneye, göster yoğurcuya... BAK de, nasılmış de... :
Evet Arkadaşlar. Bir organizeyi de geride bıraktık. Ufak-tefek aksamaları ve eksikleri olsa da yine güzel bir organizasyon oldu. Buna organizeye katılan arkadaşların anlayışları ve havanın güzelliği ile katılımcı dostların sıcak kanlılığı neden oldu diyorum ben. Başta sevgili Mod'umuz Aşkın olmak üzere emeği geçen herkese ve bizimle bu paylaşıma katılan tüm dostlara tekrar==tekrar teşekkür etmek isterim. Her şey gönlünüzce olsun.
Efem bişey yiyemedik ki hazmedelim Gün sonu belliydi bizim durum 10-15 küçük kupes birkaçta mercan o kadar. Ancak doyurduk karnımızı...