Evet güzel bir hava ve keyifli bir organizasyondu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bir dahakine görüşmek dileğiyle
birlik içinde bi org. daha geldi geçti tebrik ederim.işerimin yohunluğundan dolayı katılamadım.Bayramda bi org. düşünülürse ailecek katılmak istiyorum.Varmı bayrama bir plan ?
Değişik balıklarla çok güzel bir organizasyon olmuş... Belli ki katılan herkes çok eğlenmiş... Buda sitenin bu işi ne kadar ciddiye aldığı ve ne kadar emek harcadığını ortaya koyar....İlk önce emeği geçenleri takdir etmek lazım... Tebrikler balikavi.net... Bu arada bu palaska balığını 1 hafta önce ilk defa italyanın av kanalı olan passione peska kanalında görmüştüm... Demek bizim sularda da varmış... Kırlangıç balığıda çok güzel... Daha nice bereketli organizasyonlara inşallah...
herkese selamlar, ==öncelikle geç kalarak yarım saat beklettiğimiz herkesten ve strese soktuğumuz Aşkın abiden özür dilerim ve anlayışınız için teşekkür ederim. ==büyük bir heyecan ile katıldığım ilk av tecrübem maalesef deniz tutması sebebiyle mide bulantısı ile geçti ve kafamı kaldırmama müsade etmedi.teknenin önünde bütün gün yatan kişi bendim tekneden balık tutma kariyerim başlamadan bitti. ==arkadaşlarımında acemiliğinden kaynaklı hatalarımız oldu,bazı oltaları doladık misina kestirttik fakat kimse gık demedi,böyle bir ortamda olduğumuz için çok şanslıydık.sabırları zorladık valla ==en büyük heyecanı da biz yaşattık sanırım..ben görmesemde söylenenlere göre bir kulaç büyüklüğünde kılıç balığı herkesin yardımı ile çekilmiş fakat tekneye almaya 2-3 metre kala kafa atıp misinayı kopartmıştır. ==toplamdan 3 kiloya yakın balık aldık.bunların arasında yola çıkmadan önce marinadan çekilen bir kefal,2 adet mercan ve kopezler var.yakın zamanda fotoğrafları yükleyeceğim fakat temizlenmiş ve dolaptan çıkmış halleri olacak.yanımıza makina almayı unutmuşuz aceleden emeği geçenlere çok teşekkürler!