Selam arkadaşlar ben kuşadasından yiğit bende sitenizi yeni buldum bende balık hastasıyım her hafta giderim balığa ama tekne ile bana katılmak isteyen varsa yazabilir.
hoşgeldin yiğit, ben de kuşadasındanım. yaz tatilinde oradayım. belki çıkarız bir ava. iyi paylaşımlar.
Yiğit hoşgeldin...Fakat biraz tuhaf geldin Bu forumda herşeyden önce kişilere saygılı davranmalı,kime arkadaşım,kime abi,amca vs. diyeceğine dikkat etmelisin,imza ayarları bunun için önemli. Bir de bu kadar çok gülmene gerek yok
yiğit aramıza hoşgeldin bu konuda burağa katılıyorum bu sitede ve hayatta olduğu gibi en önemli şey karşılıklı saygı ve sevgidir bunu başardıktan sonra avla ilgili ne sorarsan ne paylaşmak istersen forumdaki herkes sana fazlasıyla yardımcı olacaktır.bu site farklı bir sitedir hadi sana rastgele
teşekkür ederim arkadaşlar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için eğer bi saygısızlık yaptıysamda özürdilerim aranızda bulunmaktan mutluluk duyarım
Yiğit Hoşgeldin Bende Kuşadasi Davutlardan Avlaniyorum Sen Tam Olarak Kuşadasinda Nereden Avlaniyorsun...?
mrb hoşbulduk ben kuşadasında bir adkule otelin karşısında bide marinadan çıktıktan sonra hemen korumar ve türkin otelin arasına denk getirip orda avlanıyorum...
aynı yerlerde avlanıyoruz,bizimde bir doktor grubumuz var devamlı gidemesekte genelde ordayız bu hafta sonu hava güzel olursa pazar olabilir gitmeyi düşünüyoruz,siz kendi teknenizlemi avlanıyorsunuz yoksa marinadanmı kiraliyorsunuz beraberde avlanabiliriz bir hafta sonu