resim koymak istedim ama nasıl yapacam becerdim be yawwww burak teşekkür arkadaşlar biz izmir karşıyakadan balık meraklılarındanız biz dediğim balık arkadaşlarım doğukan ve serdar. (baba oğullardır) sitemizde(e artık b ende sitemiz diyorum dememem gerekse uyarın) doğukan kaptan olarak üyelikleri bilgi tecrübe ve yeni keşifleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız
Tebrikler, balıklar çok güzel.Tam mangallık.Canım çekti şimdi.Kıbrısta öğrenciyim inanırmısın burda balık satan hiçbiyer yok.
Hiç sorma.Bildiğim kadarıyla burdaki halkın hayat standartları iyi olduğu için pek balıkçılık yapan(tutup satan) yok,balıkçılık yapan küçük bi kısımda tuttuğu balıkları rum kesimine satıyomuş.O yüzden bizede kalsa kalsa bayat balık kalınu da bulabilirsek.
tebrikler iyi av olmuş daim olsun imza ayarlarında birazcık eksik var isim hitapta kusur olmaz böylece sevgiler
Crew kardeşim, 1. İmzanızda isminiz olmadığından nasıl hitab edeceğimi bilemedim. Yazdıklarınızdan da doğrusu pek birşey anlamadım. Siz Doğukan mı oluyorsunuz şimdi, yoksa başka birisi misiniz? 2. Bu tür yanlış anlamaları önlemek için " Tanışalım" bölümünde kendinizi tanıtmanızın uygun olacağını düşünüyorum öncelikle. Adınızı da imzanıza ekleyin lütfen. 3. Foruma sadece balık resmi koymak paylaşım bekleyen arkadaşlar için pek birşey ifade etmez. Resimler yapılan avın nerede, nasıl, ne zaman hangi yemle, hangi oltayla yapıldığını kısa bir hikayesi ile anlattığınız zaman bu paylaşımı desteklemek için konulduğunda bir anlam taşır. Umarım yol gösterebilmişimdir sevgili hemşehrim.. Kolay gelsin..
cihangir abi yawaş yawaş acemiyim birazda adım mustafa düzenleyeceğim hepsini daha gelir gelmez fırça attın cihangir abi yaaaaaaa yemler sardalya ve mamun.... doğukan kaptan adlı üye de benim av arkadaşlarım onu belirtmek istedim ama anlatamadım sanırım özür
tanışma bölümünden konu açtınmı mustafa eyer açmadıysan oradan bi konu aç her kezle tanışmış olursun bi hoşgeldin partisi düzenlenir
uzun lafın kısası türkçe karekterler kullanmaya özen gösteriyoruz sevgili mustafa .. elden geldiğince tabiki de.. bir ağabey tavsiyesi daha, yaşça büyüklere msn lisanıyla hitap (yaaaa gibi..) sorun yaratabilir benden söylemesi..
walla bence takmayın bülent abi gereksiz şeyler bu yukarıda yazdıklarınız(sanırım siz bu sitenin takıntılısınız) benim yaşım 37 beraber avlandığım arkadaşımın oğlu 16 ama ben hiç takmıyorum önemli olan hoş sohbet benim muhabbetim sorun yaşatacaksa size okumayın(cevabıma yaaaaa eklediğim ağabeylerimden bir problem olmuyorsa sana ne oluyo) ben akşam akşam taktım sana yaaaaaaaaaaaaaaa tabiki de.. bir abi tavsiyesi daha, yaşça büyüklere msn lisanıyla hitap (yaaaa gibi..) sorun yaratabilir benden (bir abi tavsiyesi demissiniz sanırım ağabey demek istediniz yada yazmak maksat türkçeyi düzgün kullanıp yazmaksa?????????
mustafa kardeşim kullanıcı adındakiler sorun değil.. kaldıki benim kullanıcı adımda sorun yok.. demek istediğim yazılarda W,Q gibi yabancı karekterler kullanmamaya özen gösteriyoruz.. sevgiyle kal..
Bak Mustafa kardeş, bu sitenin belli kuralları vardır,kuralların en başındada saygılı ve sevgili olmak.Şu anda seni eleştiren abilerin iyi yönlerde seyretmen için gayret gösteriyolar.Ama sen napıyorsun ,saygısızca karşılık veriyorsun.şiddetle kınıyorum seni,"sana ne oluyo,ben akşam akşam taktım sana yaaaaaaaaaaaaaaa" tarzında mahalle agzıyla usluplarına devam edeceksen kapı orda (aslında kimseye müdahale etmemeye sözvermiştim ama sitenin en saygıdeğer şahıslarına,bu şekilde,birisi saygısızca davranırsa dayanamam ,söz möz kalmaz bende )