Aykut sen biz onlar bildiğimiz yoldan şaşmıyalım diğer insanlara örnek teşkil ettikçe bu böyle yavaş yavaş çoğalacak küspeli daha yasak değil iken klasik sazan avcılığı yaparken boilie ile tanıştım biraz araştırdım denedim hoşuma gitti her ne kadar bilinçsiz avcılıktan iç sulardaki balık popilasyonu az olmuş olsada tuttuklarıma şans verme taraftarı oldum balık tutmamak heyecanlı değildir tuttunmu o heycanı tekrar tekrar yaşamak için salınması gerekliki o heyecanı herkez yaşasın...
Bulunduğum yerde tatlısu avı yapıyorum.At-çekle ala avı yapıyorum diğer balık avı yapan arkadaşlar bana fransız asilzadesi midir acaba gibisinden bakıyor çünkü çoğu ya ağ atıyor ya tırvırı. Eğer kanunlar insan vicdanına bırakılıp denetimi ve cezai uygulaması yapılmassa bundan doğal bir sonuç beklememek gerekir.Sigara yasağını örnek verelim var mı kahvede sigara içen, yok.neden?ceza yiyeceğimizi bildiğimiz için.var mı tırıvırı ve ağ ile avlanan,vaaaarrrr.Neden acaba???
Tek iğne ile kullanıldıktan sonra ya da gerçekten yemlemede kullanıldıktan sonra küspenin bence hiç bir sakıncası yok.
Yücel bey buyrun size ispatı hemde katlanarak çoğaltmışlar yani satışları arttırmışlar Arkadaşlar bir ay kadar önce istoç kısık balıkçılıkta çektiğim resimleri ancak bugün yayınlamak kısmet oldu aslında bu resimleri sizlerede göstermeme sebep olan şey bu gün tekrar kısık balıkçılığa gittim bir ay önce bir kova olan hazır küspeli takımların sayısı üç kova olmuştu bunun yanında bir kova küspe bağlama aparatıda vardı kullanılması yasak değil ama 5-6 kovada preslenmiş küspe vardı bu satıcının yasaları hiçe sayan bu tavrını lanetliyorum işte size resimler Fotoları çaktırmadan telefon ile çekmeye çalıştığım için biraz bozuk çıkmış affola
arkadaşlar ister küspekonusunda olsun ister tırıvırı konusunda olsun bu yasaların nedenleri ile birlikte avcılara av bailere detaylı bir şekilde anlatılması lazım.... nerrde....