Kütahya,Afyon ve Uşaklı balık dostları, Ortalarda biryerlerde buluşup bi organizasyon yapsak diyorum. Bizden tarafta balık yok ona göre, misafir ederseniz geleriz.
gürkan abi yapalım valla.ne zaman istersen.ben araştırma yaptım.iyi balık cıkan bir kac yer buldum.aslında muhabbet tanışmak kaynaşmak güzel ama birde balık olursa cok daha güzel olur gibi geliyor bana.öyle bir organizasyon yapki herkes memnun olsun.devamı gelir zaten
Aslan keldaşım, bak orda Afyon ve Uşak diyor, Sizin beni misafir edeceğinizden hiç şüphem yok. Hemde turna yakalatırsınız ve daha gün görmemiş balıklar vardır sizde buna eminim. İnşallah ileriki tarihlerde sizleride rahatsız ederiz. Saygı ve sevgilerimle.
beklerim abi hepinizi muhabbet ederiz balık tutarız bilgilerimizi paylaşırız dostluklar kurarız sıkısından balık tutarız acarından muhabbet ederiz derininden
Terimefe sağolsun be kardeşim bizi daha ne yerlere götürür o değilmi. Ama mehmet boş ver, ortam güzeldi kaynaştıkya hepsine bedel. Bak sen buralara gelince beni aramadınmı ozaman külahları değişecez senle. Valla babandan alırım haberleri ona göre.
Gürkan bey, beni unutmuyorsunuz değil mi Alaşehir'de saydığınız yerlere yakın Yanlız benim tutmayı arzu ettiğim balık Turna, bu yönde bir organizasyon olursa seve seve katılabilirim.
gürkan abi bakıyorumda organizasyondan organizasyona koşuyon walla sana yetişebilene aşk olsun. bu hafta sonu bizim olaya gelmiyomusun???
neyi değiştirirki her memeleketimizde bu büyüklükte olan sazanlarımız var ben tutmuşum siz tutmuşsunuz neyi değiştirirki yeterki bu işe gerçekten gönül veren biri yakalasın ama geri bırakmayıda unutmasın o balık tek başına koca gölü yeniden balıklandırır rastgele
Veysel kardeş, bu hafta nesipse Emet ilçesi, kayı barajına gidecem sizlere rastgele diyorum. Fotolarınıza bakacam inşallah.
Gürkan abi sen bu afyon - uşak civarındakileri kandır kıranışık barajına gidin ,şoparoğlanla anlaşır ortak olursunuz köşeyi dönersin, ballandıra balladıra anlat şöyle kuzular çektik böyle kuzular çektik diye yemezlerse ne olayim.
teşekkür ederim gürkan abi.hoşbulduk.abicim yarın nasipse arkadaşlarla balıga gidiyorum gediz tarafında güzel bir yermiş.anlattıklarına göre ben gidip geleyim.nasipse güzel bir organizasyonla beraber gidelim.dualarınız benimle olsun.hepinize ve bana rast gele
Serdar kardeş Merkezde oturuyorsan yanıma mutlaka uğra. Karayolları kenarında Akdemir özel eğitim merkezi var. Engelli çocukların okulu, Ben ordayım. Servisi kullanıyorum. Belkide yollarda görüyorsundur. Birde msn ye eklersen daha rahat görüşürük. Sevgilerimle.