gürkan abi adres yok bilinen yerler hatta ağcı bohcacı hepside avcunun içi gibi öğrenmişler buraları.
Çalköye kızacaksınız belki ama yasakken gittik çünkü tebliğ falan bilmiyodum hatta ehliyetli arkadaşımızda yoktu otobüsle gitmiştik zaten son gidişimiz oldu bida nasip olmadı. Oralı bi arkadaşım var. Sene 2008 yada 2009.. Kimse yok barajda jandarma gelmemişti o gün şansımıza. Ben kazığa taktım dip oltasını beklemeye koyulduk. Akşam olmak üzereydi saat 8 civarı kazığa koyduğum kamış 2.5 metre falandı zil çaldığı ile beraber olta yamuldu kuzenim bağırmıştı koştum ama ne misina ne olta kaldı kazık bomboş oldu olta suya düştü misina koptu. Oltayı aldım tek sağlam makara kalmıştı. Şimdi diceksiniz bu çocuk neden anlattı. Yasak zamanda düşünün tutulan balığı oralı arkadaşım 2 eliyle zor tutuyo aynalıyı yine 2007 falan kaldıramadık diyodu fotoğrafı vardı.. Sözüm şuna madem yasak kalktı bi anda kalkmasın. Giriş paralı olsun ilk zaman ya en azından 1.5 2 ay jandarma tutulan balıklara baksın arama yapılsın ne bilem böyle hadi açıldı koş diyen adam çok bu halde gidilirse sonumuzu söyliyem.. Atıyorum aynalı 2008de 300 tane 2012de 30 tane 2013te yok nerde talan oldu ya çoktuda tuttuk nerden buluncak artık 40cmlik balık kolay yetişmiyo.. Denetim yoksa BALIKTA YOK.. Bu işin sonu bize kalır yani amatör balıkçıya. Neden çünkü tebliğe uyanda uymayanda ARTIK amatör balıkçı Porsuk regülatörünü biliyodur Gürkan abim pazar günü gidin kepçeler tırıvırılar sonra suda bulaşık yıkamalar bide hortum oldu tüm ağaçlar suda nerdeyse GÜMÜŞ balığı bile zor yaşıyor o dere yakında kurbağalara kalıcak