Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    kofana eşkina yayın herhalde 1kg yakın
    Kardeşim dün değil öbür gün serdar arkadaşımız varmıydı sitede daha yeni üye kendisi değilmi, bu olay sizlerede bağlı beraber organizasyon yapcaksınız ,arkadaşlarınızı siteye üye yapcaksınız arada kütahyalı arkadaş nerdesiniz diye çağrı yapıcaksınız, yani bu bütünlüğü böyle sağlıcaksınız kısaca sabır ve çaba :D bak en azından ben varım azda olsa hoş beş ediyoruz haksızmıyım kardeşim;)

2. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    haklısın abi sabır çabada odayı açan meydanda değil gürkan abi ya balığa gitti yada oğlu bilgisayarı vermiyo:D site bize kaldı 2 gündür yok adam:rolleyes:

3. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    Abimiz kesin gözünü karartı kütahya odasını süslüyecek balıkların peşinde :D :D Yada işi gücü vardır balığa gidecekti bende sabırsızlıkla raporlarını bekliyorum bakalım;)

4. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    abi hayırlı geceler ben artık müsade istiyem allaha emanetsiniz kib.

5. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    Sağol Abdullah sende kendine iyi bak iyi geceler not:balığa giden Gürkan abi değil laborantmış yani (Fatih) arkadaşımız ;) yani rapor ondan gelicek;)

6. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    abi gürkan abide büyükorhanlar mı öle bişey dedi gitcekti hatta beni falan da çağırdı izin alamadım gidemedik ama o gidiyodu şimdi balıkta olması lazım ;) ...

7. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    Günaydın Abdullah kardeşim bir sen kalmışın Kütahyada Serdar balıkta Gürkan abi balıkta Fatih kardeşimiz balıkta senin ne işin var orada :D :D :D

8. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    günaydın abi odaya gözkulak oluyom çatırma:D ortalama yükseltme sınavlarına hazırlanıyoz sınıfı geçmek için geçebilsek bende gitcem hatta plan yapıyoz babam beni sınavdan alıp direk balığa gitcezde (sınıfı nasıl geçcez orası allah kerim:D )

9. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    Odaya sahip çıkıcam derken derslerden olursan sınav işi sakata gelmesin:D :D

10. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    abi bu gidişle sakata gelcek gibi azaltmaya çalışıyom ama olmuyo:D :D :D

11. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    Aynen benide bazen işimden gücümden ediyo Abdullah ben kaçtım kardeşim biraz işim var görüşürüz sonra:)

12. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    tmm abi görüşürüz kib

13. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    OOOOOOOOOO Beyler bakıyorum bizim oda almış yürümüş, Öncelekle gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Cuma akşamdan balığa gittiğim için ki gündür yoktum. maşallah baya gelişmeler olmuş. Niyette büyükorhanlar vardı ve niyetinimizi gerçekleştirdik cuma öğleden sonra büyükorhanlarda idik. Fakat orda balık tutturmuyorlar, kiralayan adam çok aksi birisi, canayakınlığımız ve dilimizle adamı ikna edip takımları saldık suya, saat 15 30 dan gece 11 30 kadar tık yok, Bursadan başka balıkcılarda gelince barajda yatan balık tüccarının canı sıkılıp jandarma çağırdı, Jandarma komutanı ile güzel bir sohbetten sonra takımlarımızı topladık, zaten tık dememişti. Sağolsun jandarma komutanı güzel bir avlak yeri tarif etti. harmancık ve tavşanlının arasında bir yer, gece saat 01 gibi yola koyulduk söylenen yere geldik. gece saat 03 civarlarında takımları saldık, sabaha karşı saat 5 gibi ucunda kuru üzüm olan makaralı takım nerdeyse kayboldu diyebilirim, oda neeee olta gelmiyor. uzun bir mücadeleden sonra kerdeşimizi kenara alabildik, sonuç tek balık kambur sazan, fotolar inşallah akşama koyacam. şu vaktim yok işe çıkmam gerek, gelirken başka bir gölete daha uğradık ve pazar akşam eve girebildim. Tek bakılğı sorarsanız 4.5 kğ. kambur sazan. DEVAMI AKŞAMA

14. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    Akşam ola hayrola biz bekleriz abi;)

15. laboranttt

laboranttt

bizde cuma günü saat 3:30 gibi koyulduk yola saat 17:00 cıvarı dodurgada avlak yerimize vardık avlak yerini iyice yemledik ten sonra yemek ve çay keyfi yaptık.daha sonra başladık beklemeye.takriben 19:30 civarı bi adet 1 kg ma yakın bi kambur sazan aldık sonra uygun boyuttta olmayan bi kambur daha tabiki sonra suya.saat 23:00 suları uykum gelmişti sonra çadıra yatmaya gittim.ben uyurken abimiz 2 adet adet daha almış 1 kilo cuvarında.saat gece 1 gibi bi bağırış duydum.yanımızdaki ekip ile ağ atanlar arasında tartışma duyduğum ve uyku sersemliğinden anlşadığım kadarıyla.oltalarını kayığı yakın geçirerek.karıştırmıştı ve kayıktan adamları tehdit ediyolardı .sizin oltalarını toplattırayım dediğini duydum. tabi uyku felan kalmadı bende çıktım bi çay keyfi yaptım diğer arkadaşlar yattı bu sefer.saat 03:00 cıvarı nasıl oldu anlamadım oltanın biri batıyor çekiyorum diğeri batıyor.bu tam 1,5 saat sürdü .ve hava iyiden iyiye soğumaya başlamıştı balık hafiften kesti.güneşin doğmasıyla biraz daha yaptı sonra saat 16:00 kadar arada bi aldık .ama boyutları ufak olan baya balığı suya saldık geriye bize kalan yani 3 kişi 1 er kilo civarında 21 parça balık almıştık.baya keyif almdım.ama ağ atanlara çok canım skılmıştı.gözlemlediğimkadarıyla diğer balıkçı arkadaşlar balık tutamamıştı.ve salınması gereken balıklarıda salmamışlardı.. neyse böle bi hafta sonu geçirdik.

bu arada gürkan abi tavşanlı harmancık arasındaki yer neresi abi:D

16. beyazkartal

beyazkartal selim

Favori Kamış:
    hertürlü malzm
    En İyi Avı:
    foto yokmu foto bir görseydik şu sazanları;)

17. KaTLiaM

KaTLiaM

Favori Kamış:
    sadece makaralı mantarlı olta.
    En İyi Avı:
    3kg aynalı
    abarma olumm ohaaaa .....

fatih senin heyacanın daha geçmemiş olummm. arkadaş bu seneki ilk sazanını tuttu da :)...arakadaşlar avımız gercekten zevkli geçti. 21 parca oldugu dogru ama hepsi kiloluk deil tabii ki...2-3 tane kiloluk vardı. gerisi 400 gr 750 gr arası gelir... tabiki 30 cm nin altında geri saldıgımız cok sayıda balık da vardı.ama bu dodurganın pis bir huyu var.her zaman balık yapmıyor ve ne zaman yapacagı da belli olmuyor bi balık sardı mı yarım saatte arkaya arkaya cekiyorsun bi daha tık demiyor...

mehteran sen şimdi büyükorhanları tavsiye etmiyorsun yani... abicim benim bildiğim barajın balığını koop. satın alsa dahi amatör balıkçıları jandarma veya satın alan şahıs kaldıramaz. yanlışım varsa lütfen düzeltin.

18. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    günaydın kütahya günaydın ülkemin güzel insanları...

19. laboranttt

laboranttt

dostum cümle yanlış kurulmuş öle anlaşılıyo haklısın 3 kişi 1 ere tane kiloluk demek istedim :D

20. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    iyi iyi

Eskişehir den selamlar arkadaşlar Kütahyalı balıkçılar girdimi bir avlağa kurutur geçerler ama siz heralde onlardan değilsiniz Dodurga geçtiğimiz yıllarda benim favori avlağımdı ama bu sene hiç gitmedim,kulağıma kötü şeyler geliyor yok köylüler çıkarıyormuş yok ağ atıp tehdit ediyorlarmış arkadaşlar Jandarma ne güne duruyor tehdit filan ne demek arayın 156 yı o kardeşlerimiz bizim huzurumuz için vazife yapıyor şahsen ben hemen ararım ama şu ana kadar gerek olmadı (siz iyi balık almışsınız israil lerden ne haber varmı gelen giden) hadi bakalım kalın sağlıcakla