Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    kütahyam günaydınlar hayırlı işler;)

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Günaydın Mehmet im:D

3. KOMANDO

KOMANDO hikmet kuş

Favori Kamış:
    DİP OLTASI,2.70 KAMIŞ OLTA
    En İyi Avı:
    AYNALI SAZAN 8.5KG
    Abi Bende Kütahyaliyim Gelirdim Ama Malesef Tokat Tayim Iş Nedeni Ile çilgin Bir Balik Hastasiyim Bol şanslar Sizlere Hayirli* Olsun

4. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    benim işler vardı çıkmıştım görmedim :D

5. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kütahyam iyi akşamlar;)

6. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    selamunaleyküm kütahyam;)

7. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Valla şu selamlarda olmasa:mad: :mad:

8. murat_81

murat_81

Favori Kamış:
    olta 3.60 remikson banaks makara
    En İyi Avı:
    7.60 gr.sazan
    günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar.

9. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı işler

10. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    günaydın arkadaaşlar;)

11. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    hayırlı geceler abilerim...

12. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    günaydın arkadaşlar;)

13. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamın Aleyküm Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Gürkan Kardeş Kızıyorsun Haklı sın Ama bi Konuyok Yada Biz
    beceremiyoruz Kunu açmayı Anlatacak bişi bulamıyoruz şöle bi Organizasyon Yapabilseydik Zamanında Şimdi Anlatırdık Yapamadıkdiyede Konnuşmayacakmıyız Ozaman Önümüzdeki Sezon İçin bişeyler Yazalım Mesela ben yazı dört gözle Bekliyorum ama Yağışyok busene Allah Hayırlısını Versin Yağış Olmayışıda Korkutuyor bakalım İnşallah Hayırlı Yağışlar Olurda Hahayallerimiz Daha Pembe Olur Biraz cesaratim olsa şuanda da giderim Arkadaşlar da bekle diyor Bekleyeceğiz Ama kızma usta atbi Konu Ortaya Herkes Birşeyler yazar Sanırım Cuma vakti Geliyor (Herkese Hayırlı Cumalar)

14. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Yokbe mehmet kardeşim, aslında kızmıyorum ama biraz hareket olurda millet birşeyler yazarmı diyorum, kimseden ses seda çıkmıyor. Sitedeki Asım abiden yeni bir tiyo aldım nasipse sezon açılışını onunla deneyecem. Bu arada yeni sezon için şimdiden bir plan yapalım diye düşünüyorum. Şöyle Kütahya dan bu işe gönül vermiş arkadaşlarla güzel bir yer belirleyip sezon açılışını yapalım. Şimdiden palanlarımızı yaparsak anca toplanırız, geçen sezon kütahya organizasyonu diye birşey gerçekleştiremedik bu sezon bali boş geçmesin. Şimdiden hazırlanırsak eminimki büyükbir grup olacaktır. Çünki hepimiz çalışan adamlarız, herkes işini ona göre ayarlar diye düşünüyorum. En az otuz kişi ağırlayabilecek güzel bir baraj veya gölet düşünün şimdiden, herkes fikrini sunarak karar verelim. Kütahya lı balıkcılar olarak güveniyorum sizlere, Eskişehirli dostları görmüyormusunuz sitede, Haydi canlanın biraz.

15. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamın Aleyküm Gürkan Kardeş Haklısın ve Çokgüzel Düşünmüşsün evet bir organizasyon Yapalım Sezonu Öyle açalım çokgüzel olur bu fikir beni şimdiden hecanlandırıyor ben zaten Hep düşünüyorum nereye gitsem diye şimdi organizasyonu düşünecem iştebu konu çok yeterki biri açsın konuyu herkesin katılacağına eminim şimdiden çalışmalara başlayalım zira sohbeti bile çok keyif veriyor teşekürler gürkan kardeş

16. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Kütahya dan Amötürüz diye geçinenler

Aynen böyle yazdıracağım. Hemde görsel reklam personeline. Biliyormusun onlarında alayı balıkcıdır.

17. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    arkadaşlar hayırlı akşamlar

18. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamın Aleyküm Arkadaşlar Hayırlı Pazarlar bugün hava çok soğuk yoksa banamı öyle geliyor bilmiyorum bi traş olmayaçıktım dondum resmen ahh şu yazbigelse sezonu bi açsak bazan evde bile tulumda yatıyorum özlüyorum o ortamları hergün az kaldı diyorum evet hergeçen gün azkalıyor cuma akşamdan gideceksin acelece oltaları hazırlayıp atacaksın suya telaşlı telaşlı sanki göleti elinden alacaklar neyse acelemiz birtelaşki sorma adam sigara yakmayı bile unutuyor oltaları suya kavuşturunca hemen biçay koyup ocağa yemekte yesekmi soraçayımızı içsek lan ne yemeği hele çayımızı içelim aç karnına çektimiydin çayı şöle tavşan kanı iki bardak sora açlıktan başlar miden bulanmaya hadibakalım bide yemek dur önce yemleri bi değiştireyim yemeği yersin hadiii çadırı kur ıvır zıvırı çadırın kıyısına topla akşam oldu starleti de takalım şu düzçomakların yemi duruyomuki ben uyuz oldum onlarabi bakayım efeee biçayda sen koybakalım bide senin elinden içelim belki bardağın dibinde bi aynalı yatıyodur haa yav şu karşıdaki herifler çok gürültü yapıyor ayar oldum balığamı düğüne mi geliyonuz bilmiyomhayret yav efee geçoldu bir iki saat uyuyak lan uyunurmu burda sabaholdu biçay daha tam balığın vurma saati birazdan başlar oynamaya (pazarlıklıyızya balıkla) ölen oldu acıkmadınızmı sabah vurmadıya belki akşam üstü vurur (pazalıklıyız ya balıkla) gece oldu halabir balıkyok nese haftaya şöle yapalım böle yapalım vay anam vay ne günlerbeee o günler yakında arkadaşlar yine gideceğiz kalbimizin bir başka attığı o güzelim yerlere az kaldı bu yazıyı yazarken ben gittim geldim oralara inşaallah sizde okurken gider gelirsiniz hafta sonuda bitti yarın işvar bugece herkes dodurgaya davetlim RÜYASINDA orada buluşuruz iyi akşamlar arkadaşlar.

19. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    arkadaşlar hayırlı akşamlar

20. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    İşte bukadar. Mehmet kardeşim, benim küçük tüp kalmış kayaların arasında unuttuk, neyse canım önemli değil haftaya gene gidecezya, zaten bu soğukta bizden başka giden olmaz oralara.... Yemi hazırlıyorum dodurga için, başka birşey almamız gerekiyormu?? mangalı ben aldım tavuk kanatlarınıda sabah giderken dolaptan çıkartırım, sen kömür almayı unutma haaa, hadi şimdi güzelce uyuyalım yarın raporları yazarız artık. :p :p