Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamın Aleyküm Arkadaşlar dodurga için kepçeyi unutma yeter gerisi kolay aslında konu çokta konuşamıyoruz işte ne yazacam millet böle düşünüyor yazın işte aklınıza ne gelirse yazın gittiğiniz yerde hiçmi bişey görmüyorsunuz anlatın kimse sizi kınamaz bu adam ne yazmış böle diye burası muhabbet yeri dinleyen dinler dinlemeyen dinlemez ne kaybedeceksinizki işte biz yazıyoruz ne olacak bir iki şey paylaşırsak ne mutlu haydi durmayın geçin kılavyenin başına hekese hayırlı işler hayırlı günler

2. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    kütahyam günaydınlar ;)

3. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    kütahyam günaydınlar dünden beri kimse bişi yazmamış

4. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sevgili arkadaşlar dün apocan kardeşim telefon etti illa abi balığa gidelim diye. Len oğlum kafayımı yedin sen bu havada balıkmı olur dedimsede ikna olmadı, Bende Mehmet Gökçen kardeşimi arayarak olabilme ihtimalini sordum, Aynen cevap şuydu, (Abi ölüye kefen soruyorsun sen) adam hazırmış zaten, neyse lafı uzatmayalım apo kardeşim eve kadar gelip beni aldı, Mehmedede telefon edip bizim orda bulunan kahveye gelmesini söyledik. Jetmisin mübarek sekizdakka sonra geldi vatandaş. Öncelikle nereye gideceğimizi ve ne kadar kalacağımızı, yemleri ve takımları konuştuktan sonra gece 24 gibi dodurga yola çıkmak için karar aldık. Mehmet kardeşimiz arabayı yeni aldığı için onun araçla gideceğiz. Akşamdan başladı hazırlıklar zaman birtürlü geçmek bilmiyordu. Neyse lafı fazla uzatmayalım. Mehmet kardeşim takımları düzmüş beni evden aldıktan sonra apocanıda almaya gittik, birde ne görelim aponun babası kapıya dikilmiş başlatmayın balığınızdan ne biçim adamlarsınız siz bu havada ne balığı diye çıkışmasınmı bize, apo garibim birşeyde diyemiyor babasının yanında, haydaaa adam izin vermiyor çocukcaza. Yapacak tek şey vardı yola ikikişi devam edecektik. Neyse çıktık yola saat 24.30 gösteriyor. Hava nasıl karanlık zindan gibi ortalık tek yıldız yok, seyitömer kavşagını döndükten sonra tahmini 10 km falan gittik arabada bir patırtı dikildi nolduğunu anlamak için indik aşağıya, hadeeee lastik patlamış len bunla bubleks değilmi diye sorduğumda abi hepsi dubleks nasıl indi anlamadım, demesinmi neyseki pompası varmış hava basmak için çakmaklığa taktık, basmıyor oraya bak buraya bak hava geliyor fakat lastik şişmiyor, meğerse sibop kesmiş, kaldır kirkoya hadeeee demesinmi abi bijon anahtarı yok. Len memet sen beni delimi edeceksin adam bijonsuz yola çıkarmı len. Ne bilem abi yeni aldım arabayı yoktu işte. Kaldığımız yeri tahmin edebiliyorsunuzdur kuş uçmaz kervan geçmez bir yer, neyseki aradan baya bir zaman geçtikten sonra iyilik sever bir amca durdu yanımızda geçmiş olsun falan değiştirdik hemen lastiği, TAM GAZ AVLAK YERİMİZE. Önce çayımızı koyduk, sonra takımları suya saldık bende dört tane sallama memette 6 sallama ikide makaralı, bende iki deynek var fiber yani, mısırları takıp saldık suya. Gece nasıl karanlık kafa lambalarımız olmasa hapı yuttuk. Derken memetin sallamaların birinden ses geldi. İkimiz birden nasıl koşuyoruz ama görmeniz lazımdı, memedim yapıştı misinanın ucuna balık asılıyor memet salıyor len bu ne diyee bir bağırdı, heycan yapma sakin ol dedim. Yavaş yavaş kenara aldık balığı, oda ne baya heybetli birşeye benziyor kepçeyi yatırdım suya memedimde yavaş yavaş asılıyor hoooop girdi kepçeye ben diyeyim 4 kğ gelir siz değiyin 5 kğ tam ölcemediğimiz için net bişey söyliyemiyorum. Aldık kafese. bu arada saat 05 e yaklaşıyordu öylesine uykum gelmiştiki biraz kestirecem deyip yattım. Bu arada memet ikitanedaha sazan almış onlarda kiloluğa yakın. Malum gündüz sürekli trafikte olduğumuz ve sabahta erken işe gittiğim için çok yorgundum uyumuş kalmışım ben. Zilin biri öylesine çalmaya başladıki memedi görecektiniz ayakları arkasına değiyor koşuyorum diye.:p :p Bi taraftanda bana bağırıyor şşşiiişşşşt kalk hadi diye kulağıma bir zil sesi daha geldi. Gözlerimi bir açtım HANIM şşşiiiişşşt hadi saatin geldi işe gitmiyecekmisin diye, Hay hanım bana hayıtının en büyük kötülüğünü yaptın şu balığıda çekseydikde öyle kaldıraydınya diye mırıldandım. İşte böyle dünkü rüyanın raporuydu. :p :p Saygı ve sevgilerimle.

5. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    gürkan abi yorgan açılmış galiba:D

6. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kütahyam günaydınlar hayırlı işler;)

7. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Günaydın arkadaşlar

8. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sormabe kardeşim biyerlerimiz açıkta kalmış. Hayal işte bizimkisi. Böyle giderse hayallerimiz fazla uzun sürmeden gerçekleşecek galiba.

9. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kütahyam günaydınlar;)

10. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    valla okumaya başladığımda gürkan abi bu ayazda dodurgaya falan gitmez dedim bi aksilik var bu işte dedim hemen sonuna baktım:D

11. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Balıkçı dediğin böyle olur

Selamın Aleyküm Arkadaşlar gürkan Kardeş neydi o balık öle buhavada böyle görünüyorsa bu rüya karlı havada açık yatarsan göletleri kuruturuz kar yağsın bi ben yatayım rüyaya sen yattın sıra bende üşütürsün falan ama busefer senin arabaile gidelim benim arabaya daha alışamadım sora bana kafa tutma çaylar ve mangal benden şöle iyi bikar yağsında aslında apo kardeşe üzüldüm oda gelseydi keşke ama baba tabi lafının üstüne laf olmuyor belki bidahaki sefere izin verir dicem ama karlı havada hiç vermez neyse burada anlattıklarımızla yetinecek dua edinde iyibi karyağsın şu dodurgada bi rekor kırayım

12. rüştü26

rüştü26

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 9.9kg
    Gürkan güzel bi olay..Bizde senin hikayeni buradan takip etmiş olduk..Diğerleri gibi..

13. mahbub43

mahbub43 Mahbub Mehmet Kaya

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    4,80 sinavrit
    Aaaah o Kütahya, bir zamanalar Porsuğundan yayınları at arabaları ile taşınırdı. Sarı balık tutarsak yanlışlıkla geri salardık lezzetsiz diye. Bıyıklı kırcalar, kefaller levrekler okka çekerdi.Ta gelin kayasından azot fabrikasına kadar istediğin yerde istediğin balığı tut. Parmakören yolu yanındaki su birikintilerinden bile kadife, sazan,yayın tutulurdu bolca. Kim soktu o israilleri oralara?Şükür ki Kütahyalı hemşehrilerim rüyalarında görebiliyorlar hala.O da birşey. Sevgi ve saygılarımla.

14. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kütahyam günaydınlar;) hayırlı işler

15. flazer

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    gürkan abi bu seneye rüyalar damgasını vurdu bende rüyamda 43 kiloluluk aynalı yakaladıydım:D

16. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamın Aleyküm Balıkçı Arkadaşlar Hayırlı Cumalar Size birşey Hatırlatmak İstiyorum Balıkta Sallamak var Atmakyok Tutacağınız Balığı Onagöre Seçin

17. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Valla atmadım mehmet kardeşim. Belirttiğim gibi sallama ile tuttuk. Zil sesini duymadınmı sen.

18. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Atanlaraydı

Selamın Aleyküm Arkadaşlar gürkan kardeş sanademedimdi 43 kiloluk yakalayanlaraydı zilin sesini duydum duymam mı yanlış anlaşılmasın atmakyok sallamak serbest ama çok sallamayalım ilerisi otlu takılıyor yakına ve ufak ufak hadi rast gele kökünü kurutmanın alemiyok dimii seneye ne tutacağız

19. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sevinten Ağladik

Okulumuzda bulunan doğuştan engelli bir kardeşimizi yürütebilmenin sevincini yaşıyoruz. Ne anlatsam anlatamam bunları yaşamadan sevinç ve duygularımı anlayamassınız. CEM ARTIK YÜRÜYOR. (((akdemireğitim.com))) inceleyin lütfen.

20. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Günaydın arkadaşlar.
    Gürkan kardeşim bu sevincini ve heyecanını aynen yaşıyorum. İnşallah çok daha iyi durumlara gelir.