Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamın Aleyküm ne mutlu kardeşim emeği geçen herkesi tebrik ederim
    bende tam 3 yıldır ayağımla uğraşıyorum dizimle belim arasında bir sorun çıktı gitmediğim doktor hastene kalmadı uykum dahil 3 yılboyunca sancısız bir saniyem bile yoktu uykumdan uyanıp dinleniyordum kalça kemiğindeymiş sorun en sonunda ege üniversitesinden bir profösör buldusorunu 2007 nisanın 17 sinde ameliyat oldum inanın yeniden doğdum yürüyememenin ne olduğunu biraz bilirim bacak kasları resmen bitmiş şimdi onları güçlendiriyorum çok şükür eski ağrılarım yok artık allah hekese yar ve yardımcı olsun tekrar tebrik ederim kardeşim dedim ya ne mutlu size

2. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    günaydın arkadaşlar

3. rüştü26

rüştü26

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 9.9kg
    Günaydın arkadaşlar hayırlı işler..

4. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Mehmet kardeşim. Yutubede (( akdemir özel eğitim )) diye girersen videosu var ben beceremedim buraya indirmeyi becerebilirsen indir, Kütahya dan haberler diye anlatıyor. Seni çok iyi anlayorum, seninde beni anladığını biliyorum. Çünki bu işler anlatmakla olmuyor yaşamak lazım, ne söylesem anlatamam sevincimizi.

5. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamın Aleyküm dünden beri net im yoktu yazamadım şuanda yeni geldi net inan abi çok sevindim dedimya ne mutlu sizlere allah bütün şifa arayanların yardıncısı olsun eh artık ilk karda balığa çıkarız artık haa rüya sırası bende haberin olsun sıkı bir av olsun diye kar yağmasını bekliyorum

6. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    kütahyam merhabalar;)

7. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Merhabalar mehmet kardeşim. Nasıl gidoyor av işleri, Kış bitti daha göveç yiyecez yavv.

8. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    uzun zamandır sayfamızda rapor yok. Aslında mevsimde balık mevsimi değil ama ben genede şu içimde yanan ateşi söndürmek için 1 hafta önce kaçamak yapıp aldım ailemi kayınbabaların yanında 2 günlüğüne gittim .Şansımıda denemek istedim her zaman en az bir tavalık balık bazende levrek çıkardığımız yerde saatlerce bekledik sahilde 1 tık yok ne yaparsın edersin bu denizden çıkacak bir nasip diye beklerken bu ufak dostumuz çağrımıza kulak verdi. Kendi kadar yemi nasıl olduda yedi hala anlamış olmasamda şu soğuk günde içimize sıcak bir gülümseme bırakacağına eminim..
    [​IMG][/URL][/IMG]

Şu anda 3 aylık yemini yemenin gururuyla körfezin soğuk sularında özgürce dolaşmakta bu arkadaş :)

9. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Çok şükür bir balığımız olduğu, Sen çok yaşa serdar kardeşim, bu balık bizi sezon açılışına kadar götürür artık. Nasip olursa zamanı ve yeri şimdiden ayarlayıp güzel bir açılış yapalım diye düşünüyorum, şimdiden haberdar edersek bizim millet anca toplanır ne dersiniz beyler.

10. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı işler. Serdar kardeşimiz sayesinde forumumuz uzun zaman sonra balık resmini gördü. Teşekkürler arkadaşım. Önemli olan o heyecanı duymak değilmi zaten?

11. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr

Gurkan abi sezon açılışında zaman ve yer uyarsa katılırım abi neden olmasın. Hem birbirini tanımayan arkadaşlar daha iyi tanışırlar kaynaşma olur. Forumda sayfamızı takip edipte mesaj atmayan arkadaşlar tanıyorum. Bir gün bir arkadaşa nedenini sordum neden yazmıyorsun diye "kimseyi tanımıyorum" diye cevap verdi bende güldüm :) enneye dahi olsa gidelim derim.

Mustafa abi haklısın zaten amaçta ruhumuzu dinlendirmek olmasa şu balık avına harcanan emek,para ve zamanla çok daha farklı şeylerde yapılabilir. Ama balık tutamadığımız anlarda o oltanın hareketlerini izlemek, mantar ne zaman dalar diye düşünürken tüm dünya dertlerinden uzaklaşmak bunların zevkinide hiç bir şey vermiyor balık tutmaktan başka.

Mayıs ayında nasip olursa marmaristeyim şimdiden arkadaşlar yapılacak turu planlamışlar. Ava gideceğimiz teknede gps bile olduğunu söylediler. İşte o gün sanırım benim için dönüm günü olacak.Herşeyin hayırlısı

12. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamın Aleyküm Arkadaşlar bir iki gün önce bir duyum aldım ama tam bir sonuç alamadım busene çalköy açılıyor diyorlar aslı varmı yokmu bilmiyorum bu konuyu hep beraber takip edelim arkadaşlar ayrıca çalköyün açılması için bizim kütahyalı balıkçılar olarak yapabileceğimiz bir şeyler olması lazım arkadaşlar böyle olmaz adamlar kafasına göre balık tutturuyorlar resmi olarak yasak yasak varsa herkese yasak olmalı dayısı olana amcası olana serbest bu işi gerçekten hiçbir maddi karşılık beklemeden yapan ava ve yasalara harfi harfine uyan avcılara yasak böyle olmaz arkadaşlar bizim hakkımızı bizden başkası koruyamazve aramazherkes bir yol bulmuş gidiyor bu konuda birşeyler yapalım gerekirse bakanlık nezninde yani ne gerekiyorsa hep birlikte çalışalım ama bu sadece formda bir adamun yazısı olarak kalmasın herkes yapabileceğikadar uğraşsın imza dilekçe ne gerekiyorsa arkadaşlar malımıza sahip çıkalım elin oğlu falanca yerden gelip avını yapıyor gidiyor geçen sesezon çok yapıldı hepsini biliyoruz kendi göletimizde ceza yiyen arkadaşlarımız da var olmazböyle yasaksa yasak serbest se herkese serbest olmalı haydi akdadaşlar şimdiden başlayalım yarın sezon açıldığında bu haftanereye gidecez demeyelim silkenelim bu adam sendecilikden kurtulalım artık HAYDİ KÜTAHYALI BALIKÇILAR HAYDİ ARKADAŞLAR sadece kütahyalı deyil çalköyde av yapan herkese sesleniyorum nereye başvurulacaksa yasaların bize vermiş olduğu çerçevede hakkımızı arayalım bizim derdimiz sadece bir haftasonu oltalarımızı alıp mantar yüzdürebilmek yoksa balık halinde en iyi balığın kilosu 10 ytl

13. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Mehmet heykeli dikilecek adamsın valla. Sonuna kadar katılıyorum sana. İlk önce su ürünlerinden başlamamız lazım bu işe.

14. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Günaydın arkadaşlar
    Bu çal köyün açılması olayını ben de duydum. Ağustostan itibaren serbest olacakmış. Görüşlerinize tamamen katılıyorum. Burada ceza kesilen adamlarda oldu yasak olduğu için özel olarak balık tutanlarda oldu geçen sezon.

15. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamınaleyküm Arkadaşlar evet bu konuyu araştırıp elimizden geleni yapmalıyız herkes işin bir ucundan tutmalı gürkan su ürünleri diyor bende tarım ilmüdürlüğünden araştıracağım önce kendi ilimizdeki yetkililere başvuralım önlarında bize söyleyeceği ve yönlendireceği makamlar vardır yani sezon açılmadan bu konuyu halletmeye çalışalım mutlaka bir yolu vardır bu işin kuşadasın av yapıyordum bir görevli geldi belge sordu bende belgemi verdim olmaz milli parklar müdürlüğünden alacaksın dedi neyse milliparkların müdürlüğüvar sa sit alanlarınında bağlı bulunduğu birimlervar gidelim araştıralım nette yapılan muhabbetlerle olmaz herkes elinden geldğince birşeyler yapmalı

16. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı işler dilerim

17. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    günaydın dostlar uzun bir aradan sonra :)

18. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Günaydın günaydın arkadaşlar, çok şükür bizler iyiyiz, sizler nasıllarsınız acaba.

19. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    herkese meraba abilerim valla açılışa bende katılmayı çok istiyorum ama el birliği ile babamdan izin koparabiliriz dimi:) özelliklede gürkan abim bu iş biraz senin ellerinden öpüyo yav:D

20. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Hadi leynn, baban bizi kovalıyor sonra.:p :p