bu sene işler kesat gidiyor arkadaşlar bu balıklar nerede bilen varmı? ) bi çalköyümüz vardı onu da yasakladılar.
SELAM hoş buldum... e.çelebi devlet hastanesinde laborantım. geçen hafta dodurgaya gittim oradan iyi balık aldık. oranın da günü gününe tutmuyor. 1 gün oluyor ertesi gün tık yok...
hayır balık satıyorsanız yanlış yerdesinizde ondan dedi müjdat abi önce tanışsak imza ayarlarınızı falan yapsanız daha hoş olur çünki birazdan uyarılar gelecek demedi deme
arkadaşlar herkese selam bende yeni katıldım aranıza.katliamla iş arkadaşıyız.bu sene ben doğru dürüst balık alamadım.bundan sonra olurmu bilmem.
hoşgeldiniz kütahyalı dostlar. siz kütahyadan mehteran gürkan abiyi bulun. o size söyler balığın yerini olmadı bana yollar
Ailemize hosgeldiniz sevgili Fahri ve Fatih dostlar... Umarim keyifli paylasimlarda bulusur, baligi balikciligi, doga sevgisi ve dostlugu buram buram paylasiriz. Fahri Bey daha ilk dakkadan yapilmaz, insan elestirilmez biliyorum ancak affiniza siginarak soyluyorum, ya ne sevimsiz bir rumuz secmissiniz kendinize... Neyin katliamidir bu Allah askina...Biz buralarda kacmisiz gelmisiz huzuru, barisi bulmusuz, sokmayin bu katliam kelimesini aramiza, sevgiyle kardeslikle daha icimizi guzellestiren bir rumuz secerseniz inan hepimizi cok sevindireceginizi goreceksiniz. Keyifle kalin, oltaniza butun guzellikler rastgelsin....
herkese selam ya ne kadar sıcak bi karşılama cok memnun oldum. adımın katliam olduğuna bakmayın daha katlettiğim bi canlı yok. varsa da tek tük çapak katletmişimdir. esk balık timi; alo cahit abi adamı uyuz etme gelir gelmez.. çapak dedin mi tüylerim diken diken oluyoo... hafta sonu dodurga yapıyorum inşallah gelen varmıı. laboranttt lar takımı olarak bi çıkartma yapacaz...
Hoş geldiniz Kütahyalı kardeşler. 20 Yıl Kütahyada yaşamış biri olarak diyebilirim ki, Porsuktan ve parmak ören göletlerinden şaşmayın.