Kütahyadan sevgiler saygılar balıkcı abilerim arkadaşlarım...Forumu gezdiğimde Kütahyalı arkadaşların fazla olmadığını gördüm veya dikkat edemedim..Bundan sonra Kütahyaya dışarıdan gelecek arkadaşlar yardımcı olabilirim..Sağlıcakla kalın..
sitemize hoşgeldin abi keyifli paylasımlar.Abi sabah bana bi arkadaş çavdarhisar barajına nasıl gideceğini sordu ben pek fazla bilmediğimden arkadaşa istediği cvbı veremedim eğer sen biliyosan bi yardım ediver abi,arkadaşın adı buraktekinay...
hoşbulduk arkadaşlar..abdullah kardeşim cavdarhisar barajına en son 2 sene önce gittim ve balık alamadım..duyduklarıma göre de balık olmuyomuş cavdarhisarda..arkadaşına güzel bi yer öneririm kardeşim..kütahya cevresi olarak dodurgadan cok güzel verim alınıyomuş..bu hafta sonu büyük orhana gidecektik orayıda kooperatif almış ama 60000 yavru sazan atılmış vazgeçtik..
sağol abi arkadaşlara iletirim o atılan 60000sazandan biz n zmn faydalanmaya başlayabiliriz abi yani o balıklar kaç sene sonra 3-4 kg olur???
kardeş duyduğuma göre dodurgada yasak olduğu için aynalılar rahat rahat büyümüştür diyoruz..ve kaçak giden arkadaşlar boş dönmemişler
fatih kardeş hoş geldin dedikten sonra bir hatırlatma yapmak için tekrar aşağıdaki linki veriyorum... http://www.balikavi.net/dokuman/sirkuler372.php#bolum3 kaçak giden arkadaşlarını da bu konuda bilinçlendirir ve uyarırsan süper olur (çok mu ısrar ettim ney)