Kutboğazı Levrek Avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında avcı50 tarafından paylaşıldı.

1. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    bugün kurtboğazına levrek avına gittim havayı da güzel görünce neyse baraja gittik baraj çok dolmuş ancak oltamıza 1 tane bile balık vurmadı.. etrafımızda 10 kadar daha avlanan vardı sadece 1 kişi 2 tane tutmuş. onlarda parmak kadar. saat 11 civarı başladğımız avı 15 de sonlandırıp evin yolu tuttuk

2. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    Bu ay içerisindeki 3. boş kurtboğazı raporu.Umarım mevsimden kaynaklı bir durumdur.o kadar balığın kökü kurumamıştır herhalde.

3. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    bende öyle umuyorum ya değilse ankara ve 50 km çevresinde şöyle balık avı zevkini tadabileceğimiz bir yer kalmıcak... ben herşeyin bu tırıvırıcılar yüzünden olduğunu düşünüyorum... 5 seneye ankarada av yapılabilicek yer kalmaz

4. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    slm kardeş bende bügün ordaydım levrek için ama dediğin gibi tık yoktu 14:00 gibi oradaydık 16:30 gibi de çıktık sudan. ancak şu bi gerçek ki baraj baya baya dolmuş. bu çok iyi bi durum. bunun dışında balığın vurmamasına gelince birincisi kışın ortası hava soğuk sayılır bu nedenle balık gölün dibinde. ikinciside önceden balık tutuğumuz yerler hep su altında ve bu kısımlar ot ağaç vs dolu o yüzden şuan kıyıdan tutmak zor gibi. havalar biraz daha ısınınca levreklerin kıyıya gelmeye başladığını göreceğiz inşallah... şuan ottan vs'den dolayı olta atılmıyo doğru dürüst... yoksa kurtboğazı son iki yıldır (benim bildiğim) levrek konusunda bıktıracak kadar av veriyor... :D herkese bol şans...

5. cakir61

cakir61 Davut Cakir

En İyi Avı:
    48 cm derealası (kırmızı pullu) - 60 cm Turna 2 kg
    buarada birşay soracağım, ankara civarında gökkuşağı alabalığı nerelerde var acaba?

6. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    gökkuşağını geçtim normal alabalık bile yok .maalesef.en son 4 sene önce ışık dağındaki derelerden tek tük çıkıyor diye duymuştum.

7. turna

turna

Avcı 50, ben bugün oradaydım sabah 7,00 -13,30 arası at çek ten kolum yoruldu netice sıfır, sular aşırı yükseliyor haftaya oralara girilemez.

8. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    kurtboğazında solucan da denedim bugün umarım gölün hali vahim değildir. çünki bugün göle gelen birinden öğrencdiğim kadarıyla gölden ağ ile tonlarca balık çıkarmış bazı kişiler. artık ne için kullanacaklar bilmiyorum ama inşallah yalandır. ziraa bugün solucanları 25 gr lık 2 iğneli oltayla gölüm baya bir ilerilerine attım hiç olmazsa 1 tane yakalayım diye ama nafile.

9. yashin

yashin yasin

pamak kadar balık tutulurmuya hiçmi vicdanyok bunlarda ayıpya
    bunlar harbi bhçacı kardeşim

10. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    duyum aldığınız kişiler ağ atan kişiler hakkında jandarmayı arıyamamışlarmı?zLütfen böyle durumlarla karşılaşanlar zahmet edip bi telefonla bölge jandarmaya ihbar etsinler.Söylenenler doğruysa çok yazık:mad: :mad:

11. ilkem07

ilkem07 İLKER

Yok abi , ben anlamadım koskoca ankarada balık tutamıyosun , neyseki çankırı var dün gittim balığımı tuttum geldim su soğuksa ordada soğuk , beni hiç boş çevirmedi.

12. kryms

kryms murat

slm arkadaslar kurtboğazında balık tutulmamasının sebebi hem suyun soğuk olması hemde asırı yukselme olmasıdır. Ben şimdiye kadar bu dönemde gidipte cok balık yakalayan birini görmedim sadece kıyının karsısına gecersen (pazar köyü tarafı) orda bi kaç tane koy var oralarda hava sıcak olursa ordan rahat yakalayabilirsiniz. Not: Bu levreğin artık bu barajda bitme ihtimali yok kadar az isterlerse ağ ile yakalasınlar yine bitmez.

13. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    kısmetse mart ayının 20 sinde gidicem ama bu sefer pazarköy tarafından giriem

14. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    aslında ben pazar günü gitsemmi diye kararsızım:confused:

15. KızıLcahamamLı

KızıLcahamamLı ahmet

Ordan yollar Pek Geçit Vermez Karsıya Akyazı Sırtlarına Gitmen Lazım orda Levrek Çok Ayrıca Turna içinde İdeaL bir Yer Ben hiç Denemedim Ama.. Sadece Levrek için Gidiyorumm

16. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    akyazı sırtlarına nasıl gidicem arabayla bir gidiş yolu var mı varsa tarif edermisin

17. KızıLcahamamLı

KızıLcahamamLı ahmet

Oraya ancak Tabanvay yapman Lazım.. Dutözü Tarafından Baktıgın zaman Karsı Solda Kalan Ufak Bir Koy Var Oralara Akyazı Sırtı Deniyorlar istersen Şansını Sarac Girişinden Dene ama oralarda Çamurlu oldugu için Kullanacagın aracı Çıkarma Şansın Olmayabilir.. Dün Köydeydim Kınık Çayı Girişinden Denedim Şansımı Ama Kısmet Yoktu.. Her yer Çalı Çırpı Su Bira Şişesi Kutusu Ivırı zıvır PislikLerLe dolu.. Tırıvırının Yanında Bu Pisliklerinde Gündeme Getirilmesi Lazım Artı Bu Baraj Hepimizin Su Kaynagı.. içme Kaynagımızı Bu SeKilde Kirletmememiz Gerektigini Düşünüyorum.. Yani Kendi Kendimize Ediyoruz..

18. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Tatlısu levreği ( Perca fluviatilis ) Tüm Bölgeler 15 Mart - 30 Nisan arası mevcut 2/2 tebliğe göre üreme dönemleri göz önüne alınarak avı yasaklanmıştır..Tüm amatör balık avcısı dostların bilgilerine sunarım.Saygılarımla...

19. bjkf1mgp

bjkf1mgp fatih

levrek şu an üstte

kamyon parklarından yukarı doğru pazar girişini geçtikten sonra piknik alanına geçen küçük köprünün üstüne çıkın barajdan gelen suda solucanla istavrit tutar gibi tutarsın . ama yazık etmeyin şu küçük biraz bekleyin irilerini alın saygılar.. ağ atan ş.... de yazıklar olsun ayıp ya bunlar nasıl insan böyle. ne yapacaklar o kadar balığı...

20. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Kurtboğazı'nı kontrol altına almak gerekiyor. Yoksa bu tırıvırıcılar ve ağcılardan bize balık kalmayacak. İyi bir yaptırım uygulanmalı bu insanlara.

Zaten kırk yılda bir Kurtboğazı Barajı'na gidiyorum, bu zevkimden de mahrum kaldım. Şimdiye kadar 3 kez gittim ama 1 kez bile balık gelmedi.

En son gittiğimde tırıvırıcılarla kavga etmiştik, ama yanımıza telefon almadığımız için ihbar edememiştik. Tırıvırıcılardan biri yanıma gelmiş ''ben senin kadar uzağa atabilsem ne balıklar çekerim'' diyor. Huzur bulmak için balığa gidiyorum, ama bu insanlar huzur filan bırakmıyor, katil olacağım birgün bu insan yüzünden.