kardeşim makineyi deniz kıyısına götürmediğimiz için fotorafı yok...AMa sana şöyle anlatayım denizden midye topladıysan bilirsin kayalara yapışmak için yosun kısımları var...O yosun kısımlarının çıktığı bi nokta var tam açılan kapağında oradan iğne içine giricek şekilde takıyosun sadece mananın ufak bir kısmı dışarda kalıyor....Süper süper süper diyecek başka birşey bulamıyorum
Abi şu midyeyi bütün halde taktığını fotoğraflıyabilirmisin merak ettim?
Ne desem şaşırdım. Balıklar harika daha ne olsun ki.Hem tatil balıkta yanı başınızda süper vallaha.Tebrikler. Birdebalıkların yakalanma tarihi o kısmını pek anlamadım.
Çok iyiymiş ya sevgili Evrim.. seni ve kuzenini kutlarım. Başlığı görünce tek balık 9 kg falan sandım şok oldum ama 2,5kg de az değil bu boyları denk getirmek biliyorum ki kolay değil. Öyle olsa her çipura raporunda görürdük zaten.. Misinada patlamamış, peki kalınlık neydi? sade misinada değil aslında iğnede açılmamış, mümkünse onuda öğrenelim bu XL çipurayı taşıyan kancayıBu kullandığınız bütün midyenin türünüde öğrenebilirmiyiz?