Balıklar güzel ama av raporunuz için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü okumadım, okumama sebebime gelince; "36 satırlık" "tek paragraf" halinde rapor yazmışsınız. Paragraflara ayırıp aralarınada boşluk koysaydınız ne güzel bende okurdum. Eminimki böyle raporları çoğu üye okumadan sadece fotoğraflara bakarak geçiyor (en azından benim gibi göz sağlığını düşünenler).
abi tebrikler çok güzel av olmuş... mırmırları günün hangi saatinde ve hangi yem ile aldınız bunu merak ettim...
güzel av olmuş tebrikler.. ancak birşey takıldı kafama.. şu 75cm 7.5 kiloluk tosunun fotosu yok mu yav??
Uyarınız için teşekkür ederim. Bu tespitiniz doğru bir tespit. Raporu daha fazla geciktirmeden sitedeki arkadaşlara ulaştırmak istedim ve bu tarz bir durum ortaya çıktı. Hiç değilse bundan sonrakilerde böyle bir yazım hatası olmaz. Selamlar
Kardeşim teşekkür ederim. Tabiki fotosu var boy boy. Balığı her ne kadar el birliği ile kıyıya aldıysak ta yakalayan arkadaşımın rızası olmadan siteye koymak istemedim. Ama yakın bir zaman sonra resmi ekleyebilirim.
Merhaba Ben de raporda eksiklikler gördüm oooo bak sen eksiklikler görmüş demeyin sakın içimden gelenleri yazıyorum Aslında şunu söylemek isterim yani bana göre raporlarda en ilgi çekici olay Fotoğraflar ama anlatımı destekleyecek fotoğraflar.bize sunulan fotoğrafların Sayısı az gibi geldi bana tamam heyecan üst seviyelerde çok başarılı olmuş anlatım ama Offf Balıklara bak bee Keşke bizde böyle güzel balıklar tutsaydık Hey Maşallah trofe bunlar trofe (dedirtin bize yaa) dememiz gerekir gibime geldi kepçeye gelmeyen Levreği merak ettim kullanın silikon ve sahteleride merak ettim Varsa bir kaç resim daha eklerseniz sevinirim Gerçekten güzel raporlarınız var paylaşımınızdan ötürü size teşekkür ediyorum Rastgele Güzel avlar sizinle Ve Bizlerle Olsun
sevgili hemşom yapmışsın yapacağını gene afiyet olsun bak raglonun takım resmini istiyorlar açıklasana yav
Gerçekleştirdiğiniz av için tebrikler,güzel anlatımınız için de teşekkürler.Birde şu aşağıda bahsettiğiniz paşanın da resmini ekleseydiniz,tadından yenmezdi Rastgele... Sonrasında kepçeye neden sığmadığıda analaşılmıştı. Boy 75 cm kilo 7.5 neyse bu güzel ve heybetli dostumuzu aldıktan sonra şansımızı zorlamamak için eve döndük.
abicim çok güzel iş çıkartmışsın tebrik ederim olta atamadan gelmekte vardı mırmırlar karagözler ve tabiki paşa hepsi çok güzel svlarının devamını dilerim rastgele