Merhaba arkadaslar! Adim Deniz. Danimarka'dan yaziyorum. Antalya'ya 1985'den beri tatile ve balik tutmak icin geliyorum. Insallah, kötü Türkcem'den birseyler anliyorsunuzdur . Danimarka'dan su ürünlerinden 1997'de menzun oldum. Özellikle Alabalik üzerinde cok iyi tecrübelrim var. 2 senede, Danimarka'nin en büyük akvaryum'unda ( http://www.kattegatcentret.dk), köpekbalilari ile, kol kola calistim... Müthis zevkli ve heyecan verici 2 yilimi oraya verdim. Babamla birlikte, Antalya Körfezinde bir cok seferimiz olmustur. Hem büyük hem kücük baliklara rastladik. Simdi en cok 3 ve 5 adalarda, ve acik denizde baliga cikiyoruz... En son seferimizde, bu ayda yaptik ve 2 tane Uzun Kanatli Orkinos yakaladik. (Resimleri daha sonra ekliyecegim.) Türkiye'ye tekrar Agustos ayinda gelip, daha detayli seferlere cikacagiz... Selamlar Deniz
Sevgili Deniz aramıza hoşgeldin.Balıkçının dili evrenseldir.Buradaki tüm arkadaşlarım seni anlayacaklardır.fotoğraflardaki balıklar harika tebrikler!
Deniz bir geldin pir geldin. Sizin gibi balık konusunda eğitim almış bir biggame'ciyi aramızda görmek güzel. Katılımlarınızın ve açıklayıcı anlatımlarınızın devamını heyecanla bekliyoruz. Rastgele.
Hoşgeldin Deniz, Senin gibi bu işin eğitimini almış insanlardan öğrenecek çok şeyimiz olduğuna inanıyorum ve vereceğin bilgileri sabırsızlıkla bekliyorum. Sadece balık fotolarıyla değil aydınlatıcı ve bilgilendirici yazılarınla da katılımcı ve faal bir üye olmanı yürekten diliyorum.
Aramıza hoş geldin deniz.senin gibi eğitimli arkadaşlardan çok şev öğrenebiliriz.bilgilerini paylaşırsan çok memnun olurum........RASTGELE......