Kuzgun ve Çat barajları hakkında...

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında omercay25 tarafından paylaşıldı.

1. omercay25

omercay25 ömer çay

bas koydum bu yola :)

2. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Sevgili ömer,Sakarya nehrini balıkdamı mevkiinden kavuncu köyü(polatlı yakınları) altına kadar keşfet.İri yayın,kefal ve bıyıklılar alma şansın olur.Balık damı ile eminekin(çifteler) arası da güzeldir.kuzeyde koskoca barajlar var(sarıyar vs.) Adam boyu yayınlar mevcut.Kerbela gibi anlatıyorsun ama,Eskişehir ili,kara ve balık avı için güzel bir yerdir.Önümüzdeki sezon yavaş yavaş ısınırsın oraya:)

3. polist26

polist26 mehmet

Favori Kamış:
    D.A.M.ve Lineaeffe
    Favori Makine:
    Okuma,
    En İyi Avı:
    11.5 kg.aynalı sazan
    Merhaba Fatih bey, öncelikle verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler, Abicim ben geçen keşif için gittiğim bozüyük civarındaki barajlar için konuştum..Bursa'dan ve inegölden gelen balıkçı arkadaşlar vardı..onlarla konuştuk baya ama onların da görüşü benim gibiydi..sazan tamam yayın da tamam vardır gökçekeya sarıyar buyuk barajlar..ama ben alabalık avlağı bulamadım..inşaalah siz gibi değerli abilerimizin bilgi paylaşımlarıyla bizde sezonu bu yaz açacağız, teşekkürler..

4. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    İnegöle giderken,Tahtaköprü -domaniç kavşağından sola oylat üstü boğazova köyü altları kırmızı benekli kaynar(earthden bak),mezit deresinin ,mezit köyünden yukarı kısmı gazoz şişesi gibi kırmızı benek barındırır.Bozüyükten tırmandın (inegöle)orman depolarının oradan sağa yukarı BOZCA ARMUT göleti var( yasağı kalkarsa)oraya gökkuşağı atıldı 15 sene önce.Bozüyüğü geçince alabalık çiftliklerinin olduğu derede bol miktarda kaçkın gökkuşağı var.Bu saydığım meralar,emek ve zaman verilirse sana Erzurumu aratmaz:)

5. polist26

polist26 mehmet

Favori Kamış:
    D.A.M.ve Lineaeffe
    Favori Makine:
    Okuma,
    En İyi Avı:
    11.5 kg.aynalı sazan
    Teşekkürler Fatih bey, Bozüyüğü geçince alabalık çiftliklerinin olduğu derede bol miktarda kaçkın gökkuşağı var.demissiniz tam olarak neresinde derenin eni ne kadar mesela derinlik ve debisi hakkında bilgi verirseniz sevinirim.özelden de tam yerini bildirirseniz sevinirim..mesela dere mebbs (kaşık) atmaya uygunmudur?

6. polist26

polist26 mehmet

Favori Kamış:
    D.A.M.ve Lineaeffe
    Favori Makine:
    Okuma,
    En İyi Avı:
    11.5 kg.aynalı sazan
    Tabiki abicim ne demek buralara da beklerim...Avınız daim livarınız dolu olsun..

7. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Bozüyüğü geçip,kavşaktan bursaya doğru giderken bir km sonra üstünden geçersin.Sol yukarı doğru 3 tane büyük çiftlik var. Derenin debisi yüksek,çiftliklerin çıkışlarına yakın yerlerde balıkları görürsün.Ben on yıl önce mepsle avladım.Son durum nedir bilmiyorum ama su akıyor,çiftliklerde faal(en kötüsü satın alırsın,su buz gibi gayet lezzetli balığı var:) )

8. polist26

polist26 mehmet

Favori Kamış:
    D.A.M.ve Lineaeffe
    Favori Makine:
    Okuma,
    En İyi Avı:
    11.5 kg.aynalı sazan
    Teşekkürler Fatih bey,,değerli paylaşımlarınız için,,