Haşa, körlük sizde değil, bu raporu forum içerisinde uygun bir başlık altına alamayan bizim stres efendinin o tadından yenmez üstün bilgisayar bilgisinin azizliğinde. Saatlerce ayak sürüdü de sonunda, getirip en olmadık yere konu açtı. Sennur’da sağ olsun günler sonra ipliği pazara çıkardı yeniden. Hülasa-i kelam sevgili hocam, lütfen müsterih olun. Bu bir rapor değildi zaten zira, “lapor’du” ) Mis gibi yayla havasının, billur gibi göze suyunun, güzelliği ile sarhoş eden iklimin/yeşilin, gül dikeni batmış gelin parmağından damlayan sıcak çayın, dost sohbetlerinde ısınmanın doyumsuz tadı-lezzeti hepsi, ama hepsi sizin gönlünüzde-gözünüzde. Muhterem hocam bu kareler gönülden-gönüle, paylaşımdan-paylaşıma, samimiyetten-samimiyete ve muhabbetten-muhabbetedir. Beğeninize daha layık kareler de derlemek, nasip olsun inşallah. Otun, çiçeğin bir hükmü yok. Bu fani alemde siz dostların nazarlarına muhatap olmak dünyalara değer. Şans da bu, talih de…
Güzellikler her yerde. Kayseri’de, Sinop’ta, İstanbul’da. Türkiye’de, Hollanda’da, Yeni Zelanda’da. Tüm dünyada. Dahası, en güzelini nakşettiğiniz yüreğinizde, içinizde Rıfat’ım. İki parça kuru resmi, bölük-pörçük birkaç sözü ziyafet sayan engin gönlünüzde. Bu gönle bir damla da bizden damladıysa bahtiyarız sevgili dostum.
dayı çok güzel olmuş ya .. resimler falan insanın içi gidiyor baktıkça bakası geliyor .. bu arada öbür dayım stres yapma .. o nasıl bir yorumdur öyle.. dayım o kadar uğraşmış etmiş sen yine komiğe bağlamışsın .. ama güzel bağlamışsın .. neyse işte bende bi yorum yapayım dedm böle bişe yazdım anlamam pek balıktan falan .. fotoğraflar dikatimi çekti sadece yorumsuz kalmak istemedim .. Unutma Beni çiçeği de çok güzelmiş hikayesini okudum hikayesi de ayrı güzel .. bu arada o karede bende yer almak isterdim .. ama gelmemiştim o gün her neyse güzel bi resim olmuş o da .. tabi kimin ablası çekti .. hiç görmediğim resimler vardı kuzgun dan .. burada paylaştıgın bize de bu zevki yaşattığın için teşekkürler dayıcım ..
Teşekkür ederim çekirge pardon, Karınca. Dayının katı açılmamış en orijinal yorumlarını hemen hergün dinliyorsun. Canlı performans, o tadından yenmez yorumlarını bir kaç gün sonra daha duyma imkanın olamayacak maalesef. Zira bizler Erzurum'a dönmek durumundayız. Ancak üzülme bu sitemiz sayesinde daha nicelerini de okursun ve mutlu olursun. Kuzgun'u, oraların havasını suyunu sen de bilirsin az-çok. Daha güzellerini yaşamak adına sizleri de en kısa zamanda Erzurum'a heyecanla bekliyoruz canım benim. Yorumların için de ayrıca çok teşekkür ederim minik karıncam.
Arkadaşlar bu rapor gerçekten görünmezmi olmuş nasıl kaçmış gözmüzden Baştan sona bayıldım. Resimlerde oksijeni ciğerlerimde hissettim. Hüznün lalesi unutma beni , bunlar ne güzel şeyler. Harika bir paylaşım teşekkür ederim.
dayı seninle bi konu üzerinde yüzyüze tartışmak yorum yapmak çok daha güzel .. sabah kahvaltıdan hemen sonra yaptığımız tartışmalar süper oluyo .. özliycem gerçekten .. kuzgun a gittim ama çok gitmedim bi kere gittim sanırım .. sizinle beraber balık tutmayı çok özlemişim .. balık tuttuktan sonra mola verip peynir ekmek + bi bardak sıcak çay .. özellikle onu çok özledim .. İnş.. gelicez Erzurum a bu özlem fazla uzun sürmiycek ..
Sevgili Alperen, ilgi ve yorumların için çok teşekkür ederim canım kardeşim. Sizler çok daha güzellerine layıksınız. Lütfen azımızı çoğa sayınız.
Sevgili Koral, şahsınızı güzel/gülen yüzlü bir dost olarak hatırlıyorum her daim. Güzelliğiniz bu lapora da ayrı bir renk kattı. Teşekkür ederim. Selam ve sevgilerimle…
Nuri bey muhteşem bir sunuş yapmışsınız, Dadaş diyarından ince bir kesit sunmuşsunuz, Doğasını bizlere teneffüs ettirdiniz, Sağolun, Varolun. Hüznün laleri dillenipte sanki bir şeyler anlatmak ister gibi, Uçurumlara çağıran dağçiçekleri için ise ancak söylenecek tek söz var "önce can sonra canan" "kıymayın çiçeklere, onlar yerlerinde kıymetlidir" Balıklar ise muhteşem, En keyifsiz gününüz böyle olsun. Bereketiniz daim olsun Bu da benden olsun.
balli (Nuri), stres_yapma (Murat), ve LevTolstoy (Mucip bey-enişteleri olur) Bugün bu üçlü ile Fatih'te tanışma ve bir saat kadar sohbet etme imkanı buldum gerçekten üçüde birbirinden değerli abilerimiz herkesin huzurunda kendilerine saygılarımı sunuyorum inşallah yakın bir zamanda tekrar görüşebilmek dileğiyle
sevgili nuri bu raporu görmek yeni kısmet oldu daha önce nasıl görmemişim böyle güzelliği sayende gözümüzün pasını aldı içimize tatlı bir ferahlıkserinlik verdi bunaltıcı havalarda
Hamit bey, sizler sayesinde dünya incisi, cennet İstanbul’un havasını-suyunu daha içten hisseder oldum. Kıymetli bir hediye tadında ki İstanbul/Boğaz-Galata fotoğrafınız ayrı bir güzel. Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim.
Aytekin, sevgili dostum. Birlikte yaşadığımız bir saatlik akşam faslı, inan ki bizler için de doyumsuz anlardı. Kısa bir zaman süresince de olsa değerli şahsınızı dünya gözü ile görmek büyük mutluluk. Kendi güzelliğinizden bizleri de müstefit kıldınız. Görüşme talebinin sizden gelmiş olması da engin gönlünüzün güzelliği yine. Sesiniz, yüzünüz ve munis bakışınız mütevazi kişiliğinizin birer tezahürüydü aynı zamanda. İnşallah daha nice kereler görüşebilmek nasip olur. Teşekkürlerimle beraber saygılarımı sunarım aziz dost.
Hoş dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Babacan tavrınız, sitemizin büyük-küçük tüm sakinlerince şahsınızı kendi öz dayımız mesabesinde görmemize yetiyor. Güzellik, tatlılık, ferahlık, hepsi sizde olan hasletler sevgili Dayımız. Selam ve hürmetlerimle.