Nuri bey şık avınız ve güzel bir gününüzü bizlerle paylaştığınız için teşekkürler Ama keşke kendinize yeni bir konu açsaydınız, av raporları bölümünde daha çok arkadaşımıza ulaşabilirdiniz Yine de dilerseniz bunun için bir mod arkadaşımızdan yardım alabilirsiniz!...
Uyarınız için teşekkür ederim ben burada asıl Munir Kaptanı anlatmak istemiştim. O nedenle buraya yazdım.
Sarıgermede yeni açılan bir otelde görevli olarak gittim, balık merakım warya , ufak tefek bişilerde elimizden geliyor tamam dedim ben burda zaman geçiririmN sarıgerme küçük bir o kadarda şirin bir yerdir. tekneyle balığa çıkan çok nadir kişiler war kıyıdan balık avlayan arkadaşlarla tanıştık onlarda çok sayıda genelde hotelin yanında akan çayın önünde levrek avında takılıyorlar sabahtan gelip nehre ağ atıyorlar ve akaşama kadar levrege atıyor çıkarsa levrek eve , ağta toplanan balıklarda nehrin kenarında mangallık oluyor, muhabbet derken uyku zamanı geliyor ( nehirde kefal çıkıyor bu arada ama ben kokusundan sevmiyorum pek )