arkadaşlar dün kuzuyu buldum ama fotoğraf ekleyemedim yardım edin antalyada kuzu olayını bi gösterelim
işte kuzu 6 kilo 87 cm adonis otel açıklarından dün öğle saat 1 de aldık yandaki iki kuzuda allah bağışlarsa benim kuzular sirküleri ihlal etmiş sayılmayız değilmi
[/URL][/IMG] sübye sırtısı yaptım bir gün önce sübyeleri yakaladım ertesi gün bu sübyeleri kurşunlu dip sürütmesiyle rolantide çektim ve sonucu bu. sübyeler donmamış ve tatlı suya deymemiş olacak deniyor. hiç donmuş ve yıkanmışını denemedim.
Ozan tebrikler, balık super gorunuyor. Bırde subyelerı nasıl yakaladın onu anlatabılır mısın? Teknıgı nedir, nasıl avlanır daha once hıc duymadım, paylasırsan sevınırım....
Tebrikler.... Görüyorsunuz değil mi Namık Mehmet ve Gökhan'ın Kuzu tutması bekleniyormuş. Bundan sonra hergün bir kuzu gelecektir...
Olur vallaha Namık nerede? Hemen haber verelim duselım kuzunun pesine Ama önce nasıl subye avlandıgını ogrenmemız lazım...
Şimdi kuzu zamanıııı...... Koca bir yaz bu zamanı bekledik.... İstanbul' da lüfer Antalya' da kuzu zamanııııı...... (Fazla mı abarttım )