Biliyorum daha önce Rauf abi Akdenizli ve Egeli Balıkçılar başlığı altında lambuka avına değinmiş ve bu konuda tecrübesi olan diğer arkadaşlar da gayet güzel fikirlerini belirtmişlerdi. Ancak konu çok askıda kaldı ve bence yeterli paylaşıma uluşılmadı. Böyle yeni bilgiler, teknikler paylaşılırken görsellikte çok önemli. Yani kullanılan takımın fotoğrafları, çizimler vs... ;) Bende bu nedenden dolayı bu konuyu tekrar açmayı uygun gördüm. Şimdi size önerim, kullnılan takımların mümkün olduğunca fotolarının buraya eklenmesi. Örneğin sırtı çekerek avlanmadan bahsediyoruz, ancak burada kullanılan malzeme, sahte yem vs. nin bir görselliği olmadığı için hava da kalıyor. Hangi sahte yem, hangi tüy, hangi iğne, nasıl çapari....???:confused: Ben elimden geldiği kadar (bildiğim kadarıyla bir kaç foto ekleyeceğim). Ancak sitede hepimizinde bildiği gibi bu konuda çok tecrübeli olan arkadaşlar var... Umarım aynı paylaşımı onlardan da görebiliriz. Bu sayede oluşacak konu başlığı altında bu ava dair hem tüm detayları, ince noktaları, teknikleri; hem de bunlara ait fotoları, çizimleri vs. yi görebileceğimiz bir ortak bütün oluşacak. Özellikle Reis, noche, floryalı, Acidmaster ve diğer tüm arkadaşlar.... Konu ile ilgili elimizden gelenleri fotolarla birlikte tekrar paylaşalım nedersiniz? Özellikle de sırtı da kullanılan malzemeler hakkında fikirleri olan arkadaşlar hadi katılımlarınızı bekliyorum.... Ve Rauf abi, senin önceki tavsiyelerden sonra yaptığın avlara ait hikayeleri de duymak istiyoruz :) Nasıl avlandın, hangi teknik işe yaradı, hangisi yaramadı? Sevgiler, saygılar....;)