Arkadaşlar kolanın her çeşidinden birer numune vermiş benimde Crown Cola, yani Royal Crown Cola kısacası RC diyesim geldi ...
Cevap veriyorum d hicbiri.Eskiden cok kola icerdim ama artik icmiyorum.Bunda hanimin telkinleride etkili oldu.Ama gercekten zararli bir icecek.Midenin en buyuk dusmani.bagimlilik yarattigi dogru ama belli bir sure icmeyin goreceksiniz artik caniniz kola icmek istemeyecek.Yazin sicak havalarda su icin , ayran icin hatta bira icin ama kola icmeyin=))
bir arkadaşım güneş kremi yerine cola sürerdi sırtına, eline, yüzüne, bacaklarına felan... güneş kreminden daha iyi bronzlaştırıyormuş.. hem de daha ucuza geliyor diyordu.. en iyi coca cola bronzlaştırıyormuş... diğerleri o kadar iyi değil derdi..
Seçeneklerde yok ama ANKARA GAZOZUnu tek geçerim. (lecola da bir tür sıvı ama kola değil, yada en kötü çakması)
bizim mersinde yılların şehir gazozu vardır, fabrikalar caddesinde ama zıpkıncı ibo beni güldürmekten kırdı geçti. gerçektende çocukluğumuzda bir siyah gazoz birde sarı gazoz vardı, onlara bakıp beyaz içirirlerdi
aynen le cola varda cola turka nıye yok anlamadım doğrusu bence coca cola ama yerlı sermaye oldugu için kesınlıkle cola turka ve bence pepsiden daha iyi