Teşekkür ederim normal Ges ler çok iri duruyor, kanımca levo onu görünce kaçabilir Nasip işi bir sürü 15-20 tl lik sahteler var onlarla daha henüz tutamadım, bundan önceki levoyuda 2.5 tl lik silikonla tutmuştum :laughing: Ustalık demeyelim daha henüz baştayız şanz diyelim :thumb: Teşekkürler, sanada afiyet olsun. bu arada ben benimkini yedim bile :hungry: ben almadımki o ısrarla benle gelmek istedi :laughing: Teşekkürler :thumb: 30 gr. ama iyi uçuyor havada bendeki sanırım yaklaşık 15 gram var 60-70 metre gidiyor atınca ondan sonra çek babam çek reeling
Arkadaşlar hani 1. sayfada yakışıklı bir levo vardı ya o artık yok :hungry: Akşam suyuna gitim fazla durmadım 1,5 saat kadar at çek yaptım reeling sadece 1 kere bir vuruş aldım oda kaçtı banghead bugün çok yoruldum valla
bu gün şöyle bir devriyeye çıktım.su düzelmiş biraz olsun sabah gideceğim vakte kadar yağmur indirmezse,kesin gideceğimspro sahteye harcıyacak vaktim yok abi.ondan daha kıymetli sahtelerim var
bundan eminim, sende ne sahte biter nede levrek :laughing: Akşam suyuna gittim ufaktan bozmaya başlamış, dalga çoğalmış ve hafif bulanıktı. inşallah senin için (ben gitmem artık bir kaç gün) düzelir kardeş. raporlarını dört gözle bekliyorum.
sabah ve akşamda dikkatimi çekti millet levoyu surf kamışlarla 4-6 lı küçük silikon balıklarla ve şamandıralarla avlıyordu ya da surf kamışlarda tek küçük silikon balıklarla, valla ben olsam onlarla yorulurdum. sabah gördüğüm bir iki kişi akşamda da vardı adam maşallah iyi dayanmış akşam suyuna kadar devam etmiş
onlar etçi toplayıcı abi.işin kolayına kaçıyor,madem usta yakalasın rapala ile bu arada bu gün mera analizi dönüşünde..köprüden geçerken,birde ne göreyim,derenin içine küçük tekne indirmişler.ağ germişler suyu taşlıyorlardı dedim vayy sizin.... aradım jandarmayı 10dk sonra geldiler yerlerini gösterdim jandarmaya araç kafa ışığını kapatıp baskın yaptılar ben gördümmü alo derim abi işim bu:thumb:
Gerçekten kudurdum . Bu 3. hafta balığa gidemediğim. Orjinal Ges'lerde standart ağırlık ve uzunluk yok. Bendeki 10 - 11 cm arası 20 gr'dan biraz ağır olabilir. Procatch falan alma bence.
Hazır tuttuğunu yemişken, akşam suyuna da bi tane yakalasaydın iyi olurdu O vuran balığı çekeydin eğer senin 5 tl'lik sahten piyasadan kazınırdı Ara ki bulasın Atçek çok yorucu oluyor art arta gidilince, iyi dinlenmeler abi.
iyi yapmışsın valla, hiç sevmiyom bu ağcıları. adamlar kos koca deniz dururken gelip birde avlandığın yere burnuyun dibine ağ atmazlarmı? banghead sinir edici hem katliam yapıyorlar hemde seni engelliyorlar. daha önce şikayet ettim ama sahil güvenlik bişi yapamayız yasak yok diyor idk bir keresinde düp oltası attığım yerin 30 metre kıyıya yakın yere gece ağ atmışlar, oltayı attım taktım kancayı çektim ağı toplayıp karaya koydum :laughing: sabah adamların yüz şeklini çok merak ettim ama
sırf akşamda çalışan personeller için gitmiştim ben yerken onlar bakmasın diye en azından onlarda tatmış olurdu, ama nasip olmadı işte ben bu hafta 1-2 tanede yedeğini alacağım cam sahtenin ondan sonra kim alıyorsa alsın hihi Atçek kolumu yormuyor ama belimi ağrıtıyor sürekli ayakta öyle durmaktan kamış hafif olunca sorun olmuyor o surf kamışlarla atanların kollarını merak ediyorum valla sanırım birazda alışma meselesi başlarda yorar ama alışınca etkilemiyor.
Geçen Kurban Bayramı'nda Antalya'da arkadaşla atçeke gittik. Biraz sonra yanımıza emekli bir amca geldi, aynı böyle surf kamışla zargana topu atıyor, altında 4lü ufak silikonlar var. Bir atıyor topu ufukta kayboluyor Biraz muhabbet ettik, bakın gençler dedi böyle daha rahat avlarsınız, ben bir kere atıp toplayana kadar siz iki üç kere atıyorsunuz, hem o sahteler güzel de bu benim yemlere daha çok gelir. Doğru diyorsun ama biz işin keyfindeyiz amcacım, gelirse buna gelsin dedik. 10 dk geçmedi, sahte kıyıdan 5 mt ileriye gelmişken benim kamış yamuldu, hemde benim ikinci atçek günüm daha, ilk avım olacak! Keyifli bir mücadeleyle aldım kıyıya, 60 cm zargana. Amcam çekiyor hala, yangözle bize bakıyor. Çantayı aradık taradık, balığı koyucak poşet bulamadık, amca dedim fazla poşedin var mı? Şurda olcaktı dedi, teşekkür ettik aldık koyduk balığı. Amca bir yarım saat kadar daha attı çekti sonra toparlanıp gitti. Nasipte varsa oluyor. Eziyete gerek yok, et değil keyif peşinde olmak lazım.
tebrikler güzel levrek spro dan bendede var çok uzun zamandır elimde çok az kullandım tabi bunun nedeni hiç takip yada vuruş görmedim yakalayan arkadaşlar hangi hava şatlarında ve nasıl kullandıklarının detaylarını da paylaşaabilirse bana da rehber olurlar rastgele levrekçiler kancanız keskin şansınız bol olsun
Teşekkür ederim, sproyu normal yavaş yavaş çekerek yüzdürdüm. bazende hızlı bir çekiş sonra ağır ağır sonra bir daha hızlı bir çekiş yine ağır ağır bu şekilde kullandım ben. sahte batmıyor su üstüne yakın bir seviyeden geliyor.
ağırlık kullanmıyorum sahtelerin ağırlığı yeterli, kullandığım kamış ve makine profilde yazıyor, misina 28 lik