Maşallah Mehmet hocam, sen levrekleri, levreklerde seni çok özlemiş, vuslata ermişsiniz, devamınıda dilerim:thumb: Yanlız şu balıkların pişmiş hali, tok olmama rağmen mahvetti beni:hungry:
Bu da güzel ama bana öyle geliyor ki deniz seni oyalıyor Mehmet hocam. Verecek, emme bir türlü vermiyor. Asıl levrek paşası hala gelmedi. Ancak yakındır inşallah gelecek, öyle hissediyorum. Paylaşım için teşekkürler. Önceki sayfadan kopyaladım.
Mehmet hocam, cevap yaz artık, yoksa Nuri abim bu mesajı saat başı günceller haberin ola:laughing: :laughing: :laughing:
Abi özür dilerim. İnan senide seçmiştim toplu cevaplarken. Ya butona basamadım yada yanlışlıkla sildim. Herkese tek tek yazarken de fark etmedim. Özür dilerim tekrardan. Bu akşam bende onu düşündüm ne zaman diye. Hakiki paşa ne zaman gelecek Sen güzel ruhunla öyle hissediyorsan doğrudur abi. Saygılar... Yazdım abi. İnşallah kızmaz
Levrek cok guzelmis Mehmet, tebrik ederim. Daha irilerini de bekliyoruz senden. Trabzon usulu eksili palamut da nefis gorunuyor. Afiyet olsun.
Mehmet Güzel kardeşim Bu kadar çok rapor asarsan atlanır tabii bak cevap yazmamışız sana kusura bakma sakın Ellerin Dert görmesin. Daha güzel avlar dilerim... Rasgele.
Eyvallah abi. Teşkkürler. Kusur ne kelime. İnşallah devamı gelir Dediğim gibi bu akşamda gidicem ama beklentim yok