Tebrikler dostum ama balığı tuttuğun için değil,fırsat yaratıp ev ortamından kaçabildiğin için. bence bunu yapabilmek daha büyük maharet gerektiriyor.
Vayyy kardeşim neden bizimle gelmediğini şimdi daha iyi anladım;demek levrek seni çağırmış Şaka bir yana harika bir paşa almışsın. Bizde o akşam 1 ispendek ve son anda sahteden kurtulan tahmini olarak 2,50 kiloluk bir paşayla avı sonlandırdık.(İspendeği haliyle saldık ) Devamı bereketli olur İnşallah.
Teşekkür ederim.hepimize Ustanın yanında takılırsan yakında oda olur. İşin aslı birazda balığı takip edeceksin, fırsatın olacak. Balığa gitmeden balık tutulmaz Okulda Din Kültürü öğretmenine ben bir okutayım onları Aynen abi Kafa her saniye duruma göre plan yapıyor Oy maşallah kim kaçırdı senmi Uğur mu? Neyse çarşamba alırım ifadeni
Mehmetçim tebrikler çok yakışıklı bir paşayı kandırmışsın:thumb: Allahtan balık kaçamamış ben bu balığı kaçırsam baya bir sinirlenirdim
Sevgili Mehmet kardeşim tebrikler, Muratın bu güzel gülüşünün levreğinizle beraber ne kadar mutlu olduğu gösteriyor, mutluluklarının her zaman devam etmesi dileğiyle.
Teşekkür ederim. Daha büyüğünüde kaçırmışlığımız vardır Her zaman biz kazanamayız. O balıklar kaçmasa avın ne anlamı kalır Teşekkür ederim. Teşekkür ederim Orhan Abi. Fotoğrafta görüldüğü gibi Murat bende daha da mutlu
Sevgili Mehmet kardeşim Muratmış hemen düzelttim, son günlerde gözlerim iyi seçemiyor, sevgiler hoşça kal.
Teşekkür ederim. Ben sadece levreğe gidiyorum. 2 hafta önce sarıkanat avım olmuştu. Balıkların çoğunu ben tutmadığım için onun raporunu açmadım Biz yakalarız o zaman