Tebrikler Mehmet.Strike prolarımız iş yapmaya devam ediyor Bir itirafta bulunayım; av raporlarından çok hanımdan,aile,akraba ziyaretlerinden kaçış planların daha çok ilgimi çekiyor
bir de bu strike pro sahteleri her yerde iş yaparmı yani her denizde iş yaparmı mesela karadenizde iş yapan sahte akdenizdede iş yaparmı.
Hocam Tebrikler. Kıskanıyorum vallaa. Denize yakın olmak gerçekten bir ayrıcalık. Hanımı beklerken At-Çek 10 numara bir uğraş. Bu hanımlar hep bekletir zaten
Yav sırf şu trofe levrekler için Ege'li arkadaşlara özenirdim, şimdi Karadenizlilere de özenir oldum. Ne olacak benim bu özentiliğim Daha irileri de rastgelsin inşallah. Bakalım bu kış biz birşeyler görebilecek miyiz...
Mesut Abi'ye özenmemek elde değil hakkaten. Ama sizde yine her avda trofe levrek çıkmaya başladı. Ya biz Antalyalılar napalım? Egelilerle Karadenizliler çift kale maç yapıyor, biz Akdenizliler anca tribündeyiz. Levrekcell Süper Lig
))))))))) İnşallah yakında oralardada başlar. Yasakların ne kadar işe yaradığını rahatlıkla görebiliyoruz. Birde biz amatör avcılar olarak limitlere uysak hatta 30-35 cm lik ispendekleri salabilsek değmeyin keyfine. Ben şunu savunuyorum. Karadeniz sahil yolu kıyı şeridinin güzelliği için kötü oldu. Fakat kıyı balıkları içinde üreme ve beslenme açısından oldukça fazla artıları oldu.
Evet, çok ağır adımlarla da olsa birşeyler olmaya başlıyor sanki. Levrek limitinin 18'den 25 cm.'e çıkarılması da hiç olmamasından iyidir elbet. İnşallah bir sonraki tebliğ'de 35 cm.'e çıkar ama asıl önemlisi avcıların kendi vicdanıyla geri salması. O konuda forumda belki duyarlıyız ama kıyılarda forumdan, tebliğden bihaber, hatta bildiği halde parmak kadar balıkları alıkoyan hala çook amatör avcı var. Karadeniz kıyı şeridini görmek henüz nasip olmadı, hayatımda bir kez gezdim oraları o zaman da henüz yapılmamıştı. Ama tahmin ediyorum birçok bölge doldurulduğuna göre kıyı şeridi liman mendirekleri gibi bir yapıya kavuşmuş olmalı. Bu uzun vadede elbette faydalı olacaktır. Hatta sanırım olmaya başladı bile. İnşallah daha bereketli denizlere sahip oluruz....
Tebrikler çok güzel bir levrek. Kancaların çıkması da avınıza ayrı bir heyecan katmış. Devamını dilerim...
Örtmenim tebrikler levrek hazırda bekliyormuş seni gel beni yakala diye devamlarını dilerim afiyet olsun.
Teşekkür ederim. Teşekkür ederim Mesut abi. Önceki mesajlarda bahsin geçmişti. Üstüne geldin? Teşekkür ederim Recep abi. Avın sonuna doğru geldi Teşekkür ederim Vedat abi. İnşallah gelir devamı Teşekkürler İsa abi. Bizde bekliyoruz devamını