Tebrikler sevgili Mehmet. Duyarlı avcı olduğunuz,örnek avcı olduğunuz içinde tebriklerimi kabul ediniz. Devamını dilerim. Sevgiler
Tebrikler... Karadeniz (Of) birkaç denememde bana böyle bir kuzu vermedi. Ben de "Karadeniz'de levrek yok galiba." gibi bir hisse kapılmaya başlamıştım. Bakalım, belki bir dahaki sefere ilk paşamı alırım, inşallah.
Tebrikler paşalar boy boy maşallah Atçek ile levrek yakalamak benim için imkansız bir aşk Size bir şey sorsam bu arada. raporunuzda belirttiğiniz ve yeni kullanamya başladığınız örgünün bende 0,6 lığı var. Hiç sarmamıştım ama küçük makineye sarmak istiyorum. sahteyi bu örgünün ucuna direk mi bağlıyoruz yoksa örgünün ucuna normal fc misina ekleyerek mi sahteye bağlıyoruz. teşekkürler
Avinizi tebrik ederim. Guzel levrekler avlamissiniz. Yaklasik 30 cm diyerek suya iade ettiginiz ilk videodaki levrek icin de ayrica tebrik ederim. Yalniz aklinizda olsun, bir dahaki sefere baligi suya birakirken o sekilde yuksekten firlatmayin. Baligi nazikce suya koyup balik elinizdeyken ileri geri hafifce yuzdurerek solungaclarindan su grecmesini saglamak gerekir. Baligi suya firlatinca suda denge saglayip yuzmesini saglayan hava kesesi patlayabilir, omurgasi kirilabilir, oyle olunca da balik yasamaz, suya iade ettiginize degmez, yengeclere yem olur. Baligi suya sokup nazikce ileri geri yuzdurunce agzindan giren su galsamalarindan cikar ve hayvan oksijen alip kendine gelir. Bir anda kendisi hamle yapip elinizden firlayip giderse siz de baligin yasayacagindan emin olursunuz.
Mehmet abi tebrikler kıskanmamak elde değil şimdi Avların her daim bereketli olur inşallah.... CÜMLETEN RASTGELE....
mehmet abi tebrikler balık pardon levrek süper o balık değil başka bişey o darısı başıma artık cuma günü alırım inşallah bi tanede ben.hayırlı günler iyi avlar diliyorum.hasan abide bayağı yorulmuş anlaşılan
Mehmet hocam tebrikler, hem avınız hemde bizede avdaymışız gibi hissettiren o muhteşem anlatımınız için:thumb:
rastgele kardeş.tebrik ederim.karadenizden böyle haberler geldikçe bende iiyice heveslenmeye başladım.takımlarım hazır.bende başlayacağım at çek işine.kocaali karasu civarı.senden taktik almak isterim.hangi sahteler bizim denizde işyapar yazarsan sevinirim.
Sevgili kardeşim Mehmet tüm ekibi kutlarım, avlarınızın devamlarını dilerim, bereketli olsun, banada nasip olsun
Devamlı takip etmek lazım. İnşallah alırsınız. Aslında yeni kullanmadım. Sizdeki gibi bendede 0,06 sı vardı yeşilinden. Bu 0,10 beyazda yedekteydi. Ben rapala klipsi kullanıyorum. Abi haklısın. Ama o kaygan kayalardan suya yaklaşamıyoruzki. Hatta Hasan abi bir basamak alta inerken aklım ve gözüm balıkta değil Hasan abideydi. Jilet gibi kayıyor mübarekler dikkat etmek lazım... Amin kardeşim, darısı başına... İnşallah kardeşim. Aynen yayık ayranı gibi bi öteye bi beriye Çok teşekkür ederim Raporumdaki sahteleri bulundurmanızı tavsiye ederim. İlk defa çalışan sahteler değil. Özellikle gece avlarında etkili sahteler. Çok teşekkür ederim abi. Darısı başına
oooo tebrik ediyorum hocam eğlenceli bir hafta sonu olmuş.. Salınan balıklar sizi şükranla anacaklar hiç şüpheniz olmasın... mükafatı er ya da geç size geri dönecek.. avına saygıyı eksik etmeyen bu ekip alkışlanır.. :thumb: Kamış için üzüldüm maalesef kepçesiz durumlarda heyecanla aynı şeyi bir çok defa yapmış biri olarak kamış kırılmasada, misinanın patladığı çok oldu ama işte bu şekilde balığada kaçma şansı tanımak lazım... en adaletlisi bu bence.. kepçe kullanmamak... tabi siz balığı almışsınız o ayrı mesele hihi Demek ki neymiş, hisar marka çatal kaşık ve bıçak setine şimdilik gerek yokmuş Böyle keyifli hafta sonlarının devamını diliyorum
Aynen keyifli bir haftasonuydu kardeşim. Hasan abi her zaman yapıyor bunu Uyarmama rağmen dinlemedi Şimdi sırada bakalım hangi kamış var Şimdilik gerek yok
mehmet tebrik ederim ekibinle beraber çok güzel avlara imza atmışsınız.ayrıca çekimlerde olaya renk katmış.umarım tüm avların böyle bereketli geçer.
İnşallah Mehmet dediğin gibi bol trofeli avları yapmak kısmet olur. dün akşam suyun, havanın ve geriye kalan tüm koşulların harika olmasına nazaran balık yoktu maalesef.umarım bundan sonraki avlarımızda bunun acısını çıkartırız