Mehmet hocam, uzun bir aradan sonra tekrar raporunuzu görmek, bizleri çok memnun etti Tebrikler, çok güzel levrekler, daha iyileride rastgelsin, sağlıcakla kal...
Tebrik ederim Mehmetcan. Yakışıklı levrekler göz dolduruyor. Karadenizde levrekler senden sorulur, en güzelleriyle de kavuşmanı dilerim.
Teşekkür ederim. İlk balığını aldı bakalım sonra daha ne canlar yakar Çok teşekkür ederim abi. Bizden iyilerde var. Balığa sadece haftasonları çıkabiliyorum. Ondada kısmetimize ne düşerse
Merhaba, Mehmet bey, ben Samsun dan Bahadır Özçicekci güzel zaman geçirmiş ve kış mahmurluğunu atmışsınız güzel bir avla. Bu mevsim bizim buralarda havalar uzun zamandır uygun değildi. Daha henüz bu sezonu açamadık, ama sizden Karadeniz adına güzel bir havadis gelmiş durumda, rast gelsin ve kolamanız hep ayarlı olsun.selamlar.
Merhaba Bahadır Bey, bizlerdede aynı durumlar vardı. Ama dün akşam itibariyle levrek başladı. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
Mehmet tebrik ederim bu raporla keyfim yerine geldi tam ümidim kesiliyor bir rapor geliyor bu seferkide gayet hoş bir rapor hemde. Her rapordaki farklı takım ve sahtelerde insanın iştahını açıyor Spin takımı zaten yenilemeye karar vermiştim bu raporla beraber bir kaç sahtede bu yenilenme ıslahatına dahil olacak gibi Güzel avların daim olsun esenlikle kal.
Tebrikler sevgili Mehmet kardeşim bu güzel avın söylenecek fazla lafa gerek yok valla tecrübe kokuyur, devamının geleceğinden şüphem yok, selamlar, sevgiler hoşça kal.
Çok teşekkür ederim Orhan abi. Sizlerin yanında tecrübenin t si bile olmak zor. İnşallah devamını getirebiliriz. Selamlar, saygılar bizden...
Biraz geçte olsa tebrik ederim... Uzun zamandır foruma girmiyordum. Konuyu okurken dikkatimi çeken şey, ilk bahsettiğin sahtenin aynısından bende de var. Ve elimdeki sahtelerin içinde iğneleri en kötü olan sahte bu. Belkide kaçırdığın balığın sebebi bu iğneler olabilir. Bence küçük bir modifiye ile mükemmel bir sahte haline gelir. Daichi marka iğneyi tavsiye ederim (Aynı boy). Rastgelsin...
Teşekkür ederim. Etkili bir sahte oda. Gamakatsu var elimde. Gidenleri onla değişiyorum. Teşekkür ederim öneri için.