mehmetçiğim tebrikler.raporlarının sıkı takipçisiyim.güzel bir levrek yakalamışşın. sana sormak istediğim bir soru var.anladığım kadarı ile 15-60 ve 20-40 gram atarlı kamışlar kullanıyorsun.bu kamışlarla 8-9-10 gramlık yemleri kullanırken istediğin verimi alabiliyormusun.beni bu konuda aydınlatırsan sevinirim.
Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan. Teşekkürler Teşekkürler inşallah güzel avlar süsler o sahteyi. Teşekkür ederim. İstediğim mesafelere erebiliyorum. 15-20 m yeterli benim için. Spro 20-40 atarlı biraz daha esnek olduğı için onunla hafif sahteleri daha iyi atıyorum. Basterra ise sert aksiyona sahip. Onunla 14-15 grlık sahtelerle daha uzak atışlar yapabiliyorum. Örgü kullanmam da işimi kolaylaştırıyor.
Tebrikler Mehmet bey güzel avınız için ; ayrıntılı anlatımınız ve kullandıgınız sahteleri resimlemeniz ayrı bir güzellik max rap serisine bayılıyorum hoşçakalın..
Kesinlikle mehmet bey ; Strike Pro JL 092 010 ve Strike Pro EG 063 005 kullandığım ve menmun olduğum ürünler ve tabiki rapala max rap serisi
Mehmet bey sizi duyarlığınızdan ötürüde ayrıca tebrik ederim 30 cm bir ispendek tebliğ'e uysada vicdani sirküleriniz çok doğru ve yerinde bunu özellikle belirtmek istedim bu duyarlılığınızdan dolayı sizi kutlarım sağlıcakla ...
Teşekkür ederim. Tabiri caizse el kadar balığın 10 kg lara kadar ulaşabildiğini düşününce yazık günah yani. Hemen hemen her avda denk geliyor. Dün akşam Fatih kardeşimle gittiğimiz avda denk geldi kendisine, öptük saldık yine Konuyu görürse salma videosunu ekler buraya
Bende fotosu var. Fatih video ekleyene kadar idare edin Güya video modunda diye çekimi başlattım ama fotoğraf modundaymış Cep telefonundan ancak bu kadar Balığıda fazla dışarda tutmak istemedim. Tutan Fatih salan ben Uploaded with ImageShack.us