emanet gibi tutmuşsunhihi balıkçı adam balığı kucağına alır sever hatta omzuna alır bu arada bu resmi sanki gördüm gibi formda eklemiştin sanırım konunun birineidk videolar hazırlanıyor
:laughing: :laughing: :laughing: Abi bünye alışkın olmadığı için nasıl tutacağımı bilemedim. Biraz antreman yapma imkanı vereydi levrekler, kendime özgü bir tutuş şekli bulurdum sanıyorum. Senin levrek omza pozun gibi. Daha önce yayınlamış olabilirim, hatırlamıyorum. Zaten 3 levrek fotografı var hepi topu. ****************************************************** Ooooo videolar; çekimi bile yaptın demek, çok hızlısın abi. Merakla bekliyorum bakalım. İşten izleyemem ama cepten bi yoklarım. Gerçi ekran küçük ama hiç yoktan iyidir. Yorumlamayı da unutma abi, fokla, ilginç gagalı nasıl yüzdü meraklardayım.
Volkan Abi Sıkılmadan Keyifle okudum hikayeni bende 1 hafta öncesine kadar tekneyle çapariyle istavrit dışında hiç bir ava gitmezdim arkadaşlar hadi gel at çek yapalım hadi gel kurşunluya oraya buraya mırmıra gidelim dediklerinde burun kıvırırdım gitmezdim gittiğim zamanda olta atmıyordum suya çay demler içerdim bendede son bir haftadır jig at çek palamut mırmır avcılığı sarmış durumda arkadaşlara hadi mırmıra gidelim dediğimde şaşkın şaşkın bakıyorlar yüzüme Avların Daim olsun Rastgelsin.
Teşekkürler Mert. Aslında çay demleyen avdaşı çok sever balıkçılar. O şaşkınlık birazda şimdi kim çay demleyecek şaşkınlığıdır. Şaka bi yana güzeldir kıyı avları aslında. Bir tane de atçekle balık yakala bak, nasıl hava durumunu takip ediyorsun. Meteoroloji bile rüzgar bilgisini senden alır. Bana sormalarına az kaldı mesela. Rastgelsin, gönlünce avlar dilerim...