can kardeşim tebrik ederim o balık vurmasındaki duyguyu hissettiğine sevindim at cek böyle bir hastalık işte rahatsızlığımdan dolayı gidemiyorum bayadır aklım hep oralarda daha büyükleri gelmesi dileğiyle sağlıcakla kal
can abi tebrikler cok güzel bir av olmuş can abi senin forumdaki yazından yola cıkarak bende SPRO NATURAL BAİT FİSH 10 cm edindim ama kancayı nasıl takcam hangi kancayı takcam anlayamadım gamakatsu 1\0 aldım ama cok küçük oldu sanki yardım edersen sevinirim fotolu olursa dahada güzel olur şimdiden teşekkürler
öncelikle tüm yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler; sahteye takılan iğne ise muamma çünkü worm set 1/0 iğne küçük oluyor 3/0 tam olacakta oda bulunamadı izmirde yolda yurtdışından bu gün yarın gelir bense aynı kadir beyin yorumunda yazdığı gibi arka üst yüzgeçine denk gelecek uzunlukta düz raglou iğnesi kullandım oluyor sizde şimdilik öyle yapın 3/0 worm set bulunca çok iyi bir tiyo vereyim ağızdan geçirdikten sonra sidikliğinden sırtına geçirmeden önce ufak bir 3 lü çarpma takınca altında da iğneniz olacak daha sonra fotolu bunuda açıklarım rast gele can
Levreğin yumurtlama dönemi her balıkta şuan havyar var lütfen sürdürebililir avcılık için duyarlı olalım.
Tebrikler Can Bey, çok yakışıklı bir balık yakalamışsınız. Zahmetlerinize değmiş. Şansınız daim olsun.
vay beee süper bir anı, demekki iki kişi gitmek şart, zahmetli günler sonunda güzel bir hediye tebrikler. devamını dilerim.
sabrin sonu bu iste, güzel av olmus kardesim, artik pesini birakma , bir basladimi arkasi gelir insaallah, tabi bizede güzel anlatir seninle seviniriz sana daha iyi avlar dilerim reeling