Levrek avcılığı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Kadir,
    Tebrik ederim. Yakışıklılar boy göstermeye başlamış.
    Daha irilerine rastgele.
    Sevgi ve selamlar...

2. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Abi şöyle anlayıtım iki tarafımda da gümrük sahalı liman var :D attığım yerin ilk 7 metresinde zemin kayalık gerisi kumluk:) benim umudum gümrük sahalı bölge olmasındandı:( yani bakir bölge diye düşünüyodum gerçi hala düşünüyorum :D:D:D

3. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Tebrikler, Guiza gibi pozunu vermişsin yine:) Allah kaderini benzetmesin inşallah:)

4. anathema

anathema ersen

Favori Kamış:
    Shimano Catana BX 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30 S
    En İyi Avı:
    LeVreK
    Kadir Hocam, yine almışsın paşaları demekten bıktım :D :D Tebrik ederim, Bi sonraki avınıda şimdiden tebrik edeyim bari :D :D :D
    Şaka bir yana bu seferkiler bir başka yakışıklı, böyle üzerinde hiç karalık yok tamamen gümüşi renk, kuyruk ve yüzgeçler şeffafımsı parlıyor. Benim yakışıklı tanımım bu. Rastgelsin reeling

5. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Kadir abicim tebrikler,paşalar gözükmemişti bi ara acaba ergenekon dan mı alındı diyordum ki bu iki bahriyeliyi gördüm ellerine sağlık :)

6. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Ayrıca; benim tırstığım bir olay var o konuda yardımcı olabilirsen çok sevineceğim :) malum kış mevsimi yağmur çamur hadi bunlar gözümü korkutmaz ama yıldırımlar ne olacak :D karbon kamış kullanıyoruz direktman iletken :D levrek uğruna bu yaşta mefta olmak da istemiyorum :) yağmurlu havada karbon kamışla çalışmanın var mıdır bi sakıncası sırf bu yüzden silikon dolgu kamış kullanabilirim :D

7. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA 10-40 gr ATARLI 240cm SPİN KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR 30 MAKİNE
    Kadir kardeş tebrik ederim bu sefer eve balık götürebilmişsin genelde ufak olduğundan bırakıyordun. afiyet bal şeker olsun. sanırım sidedesin bir gün yakaladığında davet edersin umarım :))

8. luzumsuzadam

luzumsuzadam

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    istavrit :(
    sağol bi..kafama takılan şu oldu şimdi de 740m 291 gram alumina 220 gram galiba..çok mu ağır olur yarım kilo sınırını aşıyo...

9. FLATRON BJK

FLATRON BJK Mehmet

Favori Kamış:
    Carmoron
    Favori Makine:
    Ryobi
    Tebrikler Kadir bey, darısı benim ve benim gibi gidipde boş dönenlerin başına:D Afiyet bal şeker olsun. Daha irilerine rasgele. Resmi Dairede çalışıyorum pc'de kısıtlama var resim ve videoları göremiyorum. River98'in hangi rengini kullandınız acaba? Şimdiden teşekkürler.

10. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Abi bu su üstüleri gün aydınlığında mı kullanıyorsun yalnızca?

Gece de iş yapıyor mu? Ben daha çok gece gittiğim için merak ettim. Gerçi daha önce yazmıştın, güneş doğarken ve batarken diye ama belki fikrin değişmiştir:D

Bir de bir arkadaşa derinlik 10 cm'den başlayıp 30 metre sonra 50 cm'lere çıkıyorsa işin zor demişsin. Merak ettim öyle bir avlakta neden işimiz zor olur.
    Su üstü için mi işimiz zor olur sığ avlaklarda?
    Düzgün, sert aksiyonlu kamış alınca su üstü çalışacağım. Alümina düşünüyorum. (2,40)
    Yarın iş bırakma eylemi var. Kamış almam için güzel fırsat :)

11. OMMG

OMMG OKAN

Dostum tebrikler,yine çok keyif alarak okuduğum bir av raporu ve güzel balıklar.Olmazsa olmaz levrek omza pozun da bir harika.İnşallah kaldırıp omuzuna koymakta zorlanacağın trofelerle buluşursun.İzmir den sevgiler...

12. ahmett

ahmett ahmet

Favori Kamış:
    Cormoran Black Bull Fighter 2.70 - Okuma V System 2.70
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast Supermatch 8 Pi- Okuma TrioS 30
    En İyi Avı:
    Yayın 1.82 m. 57 kg.- Levrek 6.7kg.
    Tebrik ederim güzel av olmuş. Senin de keyif aldığın her halinden belli. Su üstü avlanmak gibisi yok, insan başka bir avlanma şekli düşünemiyor bile.:thumb:

13. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    Abi haklısın ilk fırsatta riyobi pemboşu alıcam:D ayrıca ıskarmoz benim kıymetli rapalamı resmen hacamat etti:)çizikleri geçtim artık delikleri sayıyorum o derece yani:D bu arada tekrar ediyorum senden okkalı bir kuzu bekliyorum:)

14. lorel

lorel İLYAS SÖYLEMEZ

Kadir Bey tebrikler,daha güzelleri rastgelsin.O balık omuza pozun seninle bütünleşti,inşallah bu pozlardan kocaman bir albüm yaparsın.

15. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Boylar büyüyor gitgide, hadi hayırlısı. :D

Bayramda Antalya'da suüstü çalışmıştım. Beklediğimden çok daha kısa sürede wtd'yi de kaptım, yılan gibi kıvırta kıvırta saatlerce yüzdürdüm suüstüleri, aklımda hep bu anlattığın görüntü vardı, arka çarprazdan koca birşey çıkıp atlayacak ya, ha şimdi ha şimdi diye diye bayramı bitirdim :D
    Nasıl bir keyif olduğunu tahmin ediyorum anca. İnşallah bize de görmek nasip olur... :rolleyes:

16. bigaliozcan

bigaliozcan Özcan

Favori Kamış:
    Alba Spider 2014-330 cm Kamış
    Favori Makine:
    Banax SI800
    En İyi Avı:
    vatoz. En az 6 kg.
    Öncelikle tebrikler. Bu wtd aksiyonunu bende çalışıyorum ama en fazla 20 dakika. Daha sonra sağ kolum ağrı yapmaya başlıyor.

17. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    teşekkür ederim Bahadır abi sağolasın:)
    rasgele abi:)

kayalık bölge ise kıyı şeridini de taramayı unutma,bir ileri bir sağ kıyı şeridi bir sol kıyı şeridini tara,tam kayalığın bitti noktanın boylamasına doğru atıp çek,
    limana levrek gelir,derin limanda kıyı diplerini kontrol,,

teşekkür ederim sağolasın:) guzia iyiydi de ısınamadı koca kaç yıldır:D

bu gün garanti levrek alırım dediğim suda hiç takip bile alamadım:) güya deniz bulansın istiyordum:D buyur burdan yak:D olmadımı olmuyor,denk getiremedim bu gün sahteme:)
    oysa kendimi paşaya hazırlamıştım bu gün öyle birşey bekliyordum:)
    nasipde yoksa salla boşa:D
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)
    rasgele

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim eyvallah:) bizim mekan böyle nadir güzellikler veriyor:)
    karla karışık yağmursa sorun olmaz,lakin bildiğimiz yağmursa ve gök arada bir çatırdıyorsa hemen bırak derim,olurmu olur ALLAH göstermesin,
    silikon dolgu kamış fikri fena deyil,sen yinede etrafında yıldırım alabilecek şeylerden uzak dur,sen kullanmazsın yanındaki kullanıridk

sağolasın abi teşekkür ederim,evet side de oturuyorum,balığın lafımı olur abi:) afiyet şeker olsun:)

aynı takım bende var üstelik 270 kamış:) bu gün bileğin biraz fark etti 50 60gram ağırlık farkını eski takıma göre,ama makina çok hoşuma gitti onu gözüm bile görmedi:) alışırız,millet ne makinalarınan atçek yapıyor sade makina 500gr veyahut biraz daha üstü:D üstelik kamışlarıda teleskopik bizdekilerden ağır:) alışırsın:)

sağolun teşekkür ederim:)
    g15r kodlu olan,
    g12r ve ha16r de var bende,g12r ençok kullandığım olanı idi,içi nem aldı,içindeki aynası bozuldu,çekiciliği kalmadıidk

gece de av yaptım paylaştım 2 kere görmedinmi Volkan:)
    yozuri su üstü sahteler ile,hatta cam rapala ile bile yakalamıştım gece:)
    kıyı şeridi meselemesine gelince,o kadar sığ yerde şansın çok düşük olur,hele alan kumluk ise,zaten o tür yerde gagalı kullanılmaz,küt küt gagası yere vura vura gelir,
    bazı kıyı bölgeler vardır,adımını atarsın 40 50cm derinlik olur,işte o kıyı şeridinde levrek boydan boya devriye atar,

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) inşallah bir belimi bükecek bir balık tutarım:D ortaya çok komik bir görüntü çıkarmış:laughing:

sağolasın abi teşekkür ederim:) vallah abi kafam rahat oluyor,balık varmı yokmu büyük oranda belli oluyor su üstü çalışırken,ö bür türlü dipte takip aldıysanda göremiyorsun,bu sefer balık yok diye düşünüyorsun:)
    su üstü zor olsada o zorun verdiği haz o yorgunluğu alıyor:)

kuzu ancak yazın olur kışın hiç denk geldiğimi hatırlıyamıyorum:) yazında tutmamız imkansıza yakın,merada o kadar kefal varki,her 10 sahtenin suya düşüşünde kesin 5 6 tanesine çarpıyor sahte:D o denli kefal oluyor,su bulanıkken denk getirebilsek avlıyabiliriz,onu hakliyecek sahtelerim var:)

sağolasın İlyas bey teşekkür ederim:) yazın bir albüm yaparız levrek yokluğunda iyi gider:)

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) su üstü çalışıyorsan sahtene ayaklarının ucuna gelene kadar aksiyon verdir....yazın çıplak oluyor onunla da güzel oluyor oynamak:)
    sağolun teşekkür ederim:) wtd yi çok kullanmıyorsan çobuk yorulursun,bol pratik ile kol alışıyor,
    takım ağırlığıda önemli normal bir makina kamışla zor olur,esnek bir kamışla aksiyon verdirmek için extra tempo ister

20. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    kadir yine yapmışşın yapacağını balıkların maşşallahı var kardeşim sen bu işin piri olmuşşun kardeş balığa gittiğinde acaba balık alabilecekmiyim şıkkkını kaldırmışsın
    yakışır kardeşime en kötü avın bundan iyi olsun kardeşi rastgele