Bu işe yeni başlayan biri olarak yararlanabileceğimi düşünüyorum. Gönderirseniz sevinirim. m..aykutt[at]gmail
e-kitap Bugünlerde kafayı levreğe fena halde takmış biri olarak mümkünse ben de okumak istiyorum o dokümanı. E-mail adresimi gönderdim. Şimdiden teşekkürler.
Sizlere de gonderdim. Evet arkadaslar, epeyce kalabalik bir grup olarak levrek avi kitaplarimizi aldik. Bir hafta sure var dersimize calismak icin, Vedat baba sinav yapacakmis, ona gore, iyi calisin ha
Abi şöyle bir bakıp kaçıyorum, Ekmek kavgasına düştük, galip gelecem inşallah... İbrahim, çok teşekkürler.
Evet, ilginc noktalar var. Mesela levregin cok dakik bir hayvan oldugunu, rutin davranislarin disina cikmadigini soyluyor. Yani gun icinde ne zaman nerelerde dolastigina, nerelere yaklasip beslendigine dikkat eden bir avci avini kolaylastirabilir. Hatta diyor ki "levregin gun icindeki hareketlerine bakarak saatinizi ayarlayabilirsiniz". Bir de bizim ulkemizdeki avcilik bakimindan dusundurucu bir husus var; "Britanya sularinda levrek av limiti 36 cm'dir" diyor. Ne? Ispendek mi dediniz?