Levrek avı 09.03.2012 sea bass fishing ima pugachevs topwater

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Son saniyede kurtlarını döktün ya en güzeli bu, yoksa kurdeşen olacak idin.:p

Sağolasın Kadiroviç, har daim rastgele güzel gönlüne göre.:)

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sen beğenmiyordun galiba ver bana onu al skımmeri:D
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim eyvallah:)
    sağolun teşekkür ederim:) bende epeydir boş dönüyorum,zira bu dönem çok kısır geçiyor balık açısından..:) yinede boş döneceğimi bile bile ısrar ediyorum:)

aga sırf balık için geleceksen pek tavsiye etmem,,zira dönem kısır geçiyor,avlaklar benim burnumun dibinde çok sıkı takip ediyorum,devamlılık gösterseler raporlara yansırlar:) yinede gelirsen haber et takılırız yişillik olsun diye:)
    balığı salmak aklıma geldi:) gözleri şöyle bir açılsın istedim o balıkçıların:D 5cm balığı bile kovaya atıyorlar:rolleyes:

o kedi whiskas mama yiyor her gün..hem yaş mama hem kuru mama:D besimi sağlam onun:) burda limandaki kedilerde bahseddiğin gibi,milletin balıklarını çalıyorlar:D
    dönem kısır geçtiği için camera ya start veremiyorum.balık yokidk biraz görüntü alsam hemen çalıştıracağım camerayı:)

sağolasın abi teşekkür ederim:) sizede nasip olur inşallah:)
    eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim:) pm den cevap yazdım:)

sağolasın İlyas bey teşekkür ederim,darısı size nasip olsun rasgele:)

3. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    gene yapmışsın yapacağını almış sın levoyu eh artık izmire geldiğimizde bize taktik verirsin

4. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bergama ya niye gittin balığamı:) yorgunum dediğine göre balıktaydın sanırım:D ve sanırım balıksız geldin öyle yorumladım yazını:(
    hade hayırlısı olsun:) ben yanılayım belkim balık yakalamışsındır da çaktırmıyorsun:)

bu gün o kadar yorgun idimki abi,yarın içinde gitmeme kararını bile almıştım balık sahteye binmeden saniyeler öncesinde:D hayat süprizlerle dolu:) bir gün verecek 40gün ekecek:D
    sağolasın abi teşekkür ederim:)

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    vallah izmir de buluşursak neden olmasın:D yanlız ben izmir den ayrılalı 17yıl olmuş:D dönmek görmek istediğim şehirler arasında başı çekiyor:rolleyes:
    izmir de benden bir parça var sanki:) fırsatını bir bulsam kafa dinlemek için kaçacağım oralara:)

6. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Bende kendime balıkçı diyorum ya tüh bana.
    Şimdiye kadar ne böyle bir rapor nede böyle fotoğraflar koyabildim buraya.
    Balıkçı sensin,bakarcıda ben.
    Helal olsun.

7. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Bunu bana bir isaret olarak varsayiyorum daha dün senden bahsettik abi:D aksam suyundayiz takribi 2 saat sirt agrili atcek sonundaki konusmalari aktariyorum:D

-aga noldu anlamadim nerde bu meret kestimi napti?
    -kesti heralde baksana Kadir abiden de ses cikmiyo:D

Duydun heralde abi konusmamizi:D
    Yarin rapor bende gibi geliyor:D

Tebrikler abi yine yaptin yapacagini:)

8. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    Kadir abi Taklitlerimden sakının şeklinde taşlamışsın bizleri :)

balıkçılar birbirini dürtüyor balık aldı repliğine ise yaşadığımda aynısını acayip gülüyorum içimden :D Balıkçı dedikosusuda öyle oluyor işte :eek: :)

9. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bazı şartların olması lazım:) öncelik ile levrek yapabilecek mekanlar bulunması lazım:) istanbul da böyle mekanlar nadir diye biliyorum.var olanlarada ulaşım ayrı bir dert.ben olsam bende gitmem oralara vallah:D lüferimi istavritimi tutar keyfime bakarım:)
    teşekkür ederim:)
    bende kanımın son damlasına kadar gelmiştim artık sıkılmıştım atçekden..:) balık yokidk geliyorum gidiyorum boşidk onca zamandır 4 kez levrek gördüm 4ünüde atlattırdım 1i kancaya oturdu..son rapor açalı nerdeyse 1ay olacak:) tarihine bakmadım belkide olmuştur:D
    darısı senin oltanın başına,hade raporlarını bekliyoruz rasgele:)

espiri yapıyoruz kardeşim takılma oralara:D
    adamların dikkatini çeker tabi:D onca zamandır orda oturuyorlar gözleri kamışlarının ucunda,adamın biri geliyor koca balığı alıp gerisin gerisine evine dönüyor:)
    o balıkçıda şöyle bir bakıyor kovasına vayy bee:rolleyes: adam geldi balığı aldı ve gitti dermiş:D
    hiç unutmam bundan 6yıl önce..sabahın köründe kefal için gittik öğlen oldu geçti balık tutumadık,adamın biri geldi,farklı yöntem ile koca koca kefalleri gözümüzün önünde çekti durdu:rolleyes: hher bir kefal kiloluk :)
    işte o zaman bir birimize bakıp yutkunmuştuk:D
    meraklı olursan yeni birşeyler öğreniyorsun karşına çıkıyor birşekilde,sonra bende kiloluk kefaller çekmiye başladım o mekanda :)

10. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

kadir abi tebrik ederim en sonunda levreği kandırmışsın rastgele

11. OMMG

OMMG OKAN

Dostum tebrikler,özlemiştik seni ve güzel avlarını.Umarım bundan sonra bol bol raporlarını okuruz...

12. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Kadir abi yine omuzda bir poz çokta cix olmuş :) paşada gayet yakışıklı tebrik ederim güzel av olmuş.

13. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Denizlerin kısır olduğu raporlardan belli, 3 günde bir rapor açılmaya başladı son zamanlarda. Sadece Antalya'da, levrekte değil, her bölgede her avda kısırlık var sanki.

Abi sonunda bu kısır zamanda bile atlatmayı başardın paşayı. Önceki ıska geçenleri bildiğimden, diyordum bir iki gün içinde alacaksındır, bir yerde de konuşmuştuk. Ama beklediğimden geç oldu açıkçası :D İmkanı olsaydı alırdın, biliyorum. Demek gerçekten yok balık. idk

Bakalım yaklaşan yaz sezonu öncesi kaç levrek daha atlatabileceksin. Mart bitiyor, nisan'da artık bir verim olur mu bilmem, sen daha iyi bilirsin. Sonra sanki nickini yine değiştireceksin gibi geliyor, Kadir Tral Peşinde :D (şaka tabii biliyorum değiştirmezsin, tral falan kesmez seni bu saatten sonra:))

İnşallah sezonun ikinci açılışı olur bu. Kalan sürede gönlünce avlar yapabilirsin.

Not: Paul'e bayıldım. :) Bizimki de aynı, balıkla tek alakası izlemek. :D Bir de benim evde 6 akvaryum olduğundan, ordaki balığa da mutfak tezgahındaki balığa da yaklaşımı son derece kardeşçe :eek: Akvaryumdan atlayan balık olsa dokunmaz, gelir beni çağırır mik miiyk diye. :D

14. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    kullandıgınız makınenın ve kamışın lınkını verebılırmısın? cok övdunuz merak ettım alabılırm:D hatta misinenın bıle.

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) biraz olsun sancımı dindirdi bu levrek:D
    sanada rasgele

sağolasın dostum teşekkür ederim:) takibe devam nasibimizde varsa olur inşallah:)

eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim:)

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)
    bu aralar balıkçıların ağlarıda boş çıkıyor:) adam ağ atmış açığa bir yere 1 kilo balık çıktı diyordu etrafına:D bu yoklukda iyi oldu bu balık:)
    paul meraklıdır önce bir tehşiş eder koklar sonra bırakır:) hamsiyi filan yiyor koklama yetmiyor:D

kopyala yapıştır yaparak google da aratırsan çıkar kardeş:)

16. gogo71

gogo71 GÖKHAN

En İyi Avı:
    5.7 kg levrek
    kadir abi tebrikler :))) rapor harika :) özellikle de HAKİKİ LEVREK OMZA gerçekten süper olmuş... çakmalarından sakınmak lazım. o gün arkadaşlara dedim o kadar çalıyorsunuz bari düzgün çalın şu hareketi diye ama anlatamadım...
    ben de senden müsadenle kedi sevgini çaldım :) şimdilik ev sahibinin bütün kötü bakışlarına rağmen, 1 adet kedi besliyorum :)
    daha güzel avlar senin olsun abi :)))

17. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    AHAHAHA Kadir abi pozu ver diyenin söylediklerine bak sen yanlış göstermişin ben napım yağcılıkta son noktadasın gökhan hocam :D

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ortam şenlik olsun yeter:) ben yaptım siz yapmayın denirmi :D balık tutup yaınlayında poz şekli önemli deyil:)
    umarım ev sahibin mırındanmaz kedi için..bir baba çocuğunun üstüne nasıl titrer bende öyleyim bu hayvanlar için..:) alışınca üstüne titrersin merak etme:D

vayy taktiği veren Gökan dı haa:D savaş da top mermisi taşıyan insan motifi gibi olmuş:D

19. olmeca

olmeca Yener Güngör

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CXSPINNING2.10M10-30GR-BXTELESPIN2.40ML5-20GR DAIWAPROCASTER1.98M 7-28GR CASTING
    Favori Makine:
    SHIMANO STRADIC 4000FI SHIMANO CAENAN 100 BAITCASTING SHIMANO SPHEROS 18000FB
    Tebrikler, rastgele!

20. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Vaayyy Kadir kardeşim özlettin kendini ve raporlarını harika bir av güncesi olmuş devamlarını dilerim sevgilerimle .