Malum baraja babamla beraber aldım olta takımlarını iftara kadar zaman geçirebilirim diye çıktım yola. Maksat balık tutup eğlenmek hemde yarın ki iftara tadını en çok sevdiğim levreklerden tutmak. Neyse saat 1 gibi yola düştüm yaklaşık 40 dakikalık bir yolculuğun ardından avlağıma vardım. Ha bu arada gittiğim barajın yeri bende saklı, bir yerinden canlı gümüş yakalım. taktım şamandırama attım suya. 3 Turna takıldı 2 tanesini geri ancak bıraktım bir tanesinin gözü çıktığından alı koymak zorunda kaldım. Çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu hem limit altıydı hemde turna benim işime yaramıyordu. Yani turna avlamak istemiyordum. Levrek için gelmiştim ben oraya. Yaklaşık 2 buçuk saatlik avlanmamın sonucunda 15 16 tane levrek aldım. Önce balık resimlerini koyuyorum. Sonra diğer resimleri balıktan başka birşey görmek istemeyenler fazla aşağıya inmemiş olur böylece. Haa bir de en altta levreğin tulumunun nasıl çıkarılacağını video olarak gösterdim BUNDAN SONRAKİLER DOĞA RESİMLERİ Levrekten tulum çıkarma video için tıklayın
Ankaralı bir avcı olarak ilk ben tebrik edeyim elinize sağlık güzel levrekler. Turnada süpriz olmış demekki bizim avlak kendine gelmiş biraz.
Tebrikler Emre. Çok güzel bir av olmuş. Tulum içinde ayrıca teşekkürler. Olur ya bir gün levrek tutarsak işe yarar.
tebrikler bu levrek çok agresif bir balık o yüzden tutması zevkli daha irileri rastgelir inşallah saglıcakla kal
tebrikler levrekler oldukça iri.Benimde bi kaç kez tatlı su levreği avına gitmişliğim var ama bizim burdakiler kırmızı yüzgeçli değil adapyasyona uğramış heralde idk
*bu tuluk sistemi bütün balıklar için geçerlimidir? *içini temizleyiptemi çıkratıyoruz? afiyet olsun...
Tebrikler güzel balıklar almışsınız. Bir haftadır sebebini bilmiyorum ama kendi avlağımda boylarda küçülme ve verimde azalma var. Dün gece bende balıktaydım ama 5 tane ufak vurdu. Sizin kadar şanslı değildim Nice bereketli avlar dilerim...
bu tulumlari yayin baligi icinde yem olarakta kullabiliriz aslinda sahte yem niyetine hic denedinizmi ?