Levrek avı Trabzon(kayıktan değil kıyıdan)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında levrekavcısı61 tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Eşgi abi, bir de küçük için bir hesap rica etsek. Ekrem kardeş, "küçüğü" demiş.:rolleyes: :)

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    ben Kadri abinin yalancısıyım abi :D

3. kodadigenc

kodadigenc MUSTAFA

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE ALLROUND CARBON
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR65
    En İyi Avı:
    SaBıR ve ŞüKüR
    Tebrikler..Bu sene bir levrek birde lüferi özledim henüz oltamıza gerçek bereketiyle dokunmadı..Levrek çok şirin afiyet olun..

4. levrekavcısı61

levrekavcısı61 Ekrem

Favori Kamış:
    El oltası.
    Favori Makine:
    yok
    İlginizden dolayı herkeze teşekkürlerimi bir borç bilirim ve bu seneki son avımız bu, artık havalar soğumaya başladı ve hiçbir şey insan sağlığından daha değerli değildir.20 yıldır ne tehlikeler atlattık ve şahit olduk şu Karadeniz’de belki ilerleyen zamanda kıyı balıkçısı denizde ne gibi tehlikelere maruz kalabilir bunlarla ilgili anılarımı anlatacağım(kayadan düşüp kolunu kıran,zoka gözüne saplanan,takılan kurşun çekerken başına isabet eden,lüfer ısırması,soğuktan böbreklerini kaybeden)Bana bu mesleği öğreten rahmetli recep abiyi saygıyla anıyorum soğuktan ciğerlerini ve böbreklerini kaybetti ve aramızdan 15 yıl önce ayrılmıştı en son ikimiz 45 adet mavruş (eşkina) tutmuştuk Trabzon limanında buda anılarımızda kaldı…

5. duzensizifade

duzensizifade Hüseyin

tecrübelerden ders çıkarmak ve herzaman çok dikkatli olmak lazım. bu yaşıma kadar bende değişik zamanlarda soğukta-sıcakta balıkta çok kez bulundum. ufak tefek iğne batmaları dışında çok şükür başıma aksi birşey gelmedi.

camdan baktığımızdaki havayla deniz kenarındaki hava asla bir olmaz, kalın giyinmek, ayakkabı olarak kaymayan ayakkabı seçmek, ışıksız özellikle kayalıklara gitmek, vede bence en önemlisi ne kadar kalın giyinsekte altımıza birşeyler koymadan direk taşa oturmak en çok dikkat ettiğim hususlar.

yazınızı bekliyor olacağım.