Kamil bey aşağıda verdiğim linke biraz göz atarsanız eminim kafanızdaki çoğu soru çözülmüş olacaktır..Eğer Levrek ile ilgili sormak istediğiniz başka bir konu olursa yine sorabilirsiniz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=897&highlight=sadece+levrek
cafer ağbim güzel ağbim çok güzel herşey benim bir ricam var şu atçek nasıl oluyor kıyıdan sanırım ama misinanın ucundaki düzenek nasıl oluyor resmini yollarsan çok memnun olurum işin biraz acemisiyimde
Elinize sağlık kutlarım... Mırnav ile birlikte güzel çıkmışlar Güzel balık, tekir'in her türlüsünü hakediyor
tebrikler süper av,fakat neresi olduğu yazıyo mu göremedim ben de,bir de silikonun falan resmini alsaydık süper olurdu...
Tebrikler güzel bir levrek ancak malesef havyarlı gibi duruyor, sirkülere aykırı olmamasına rağmen şahsen havyarlı balıkların tutulmasına karşıyım sizlerin de aynı hassasiyeti göstermenizi temenni ediyorum..
Arkadaşım ben int e çok sık giremiyorum yazını şimdi okudum enkısa zamanda resim çekip göndereceğim kendi metodumu,ancak avlanacağın yere göre değişik metodlar uygulanıyo. Bu konuyu takip et