Tebrikler Turgay hasret kaldığım kareler izninle sana birşey sormak istiyorum seninki gibi bir tekneyi kaç paraya edinebilirim çanakkalede öğrenciyim kimse balığa çıkarmaya yanaşmıyor 4-5 arkadaş niyetlenir gibi olduk bitane almaya bize tavsiye verebilirmisin şimdiden teşekkürler
saygılarımla
tebrikler..
harika mercanlar
adaş tebrikler...boy boy deniz güzelleri bunlsr...ellerine sağlık...
Şimdi resimleri açabildim harikalar,tekrar tebrik ediyorum.
Kal sağlıcakla
Tebrikler abi , dizmişin cillopları..
Tebrikler Turgay (Benim yaşım epey var)
Böyle ufak hatalar olur ama dikkat etmek lazım,neyse gelelim konuya tekne almayı hiç düşünme oldukça zor ve zahmetli bir bakımı vardır özellikle ahşap teknenin,bağlıyacağın yer hava durumu bunlar hep sıkıntı,çapa tarar koştur dur hava sert eser git başında nöbet tut onun için en güzel tekne arkadaşının teknesidir ilkesinden şaşma.Balık avına çıkmak istiyorsan Çanakkale-Gelibolu arası 42 km.gel ben seni saroza çıkarayım bol bol balık yakalar teknenin keyfi ile zahmetini bizzat gözlemlersin.Kal sağlıcakla.Rasgele.
Turgay Abi kusura bakma sabah sıkışık bi vakit aralığında yazdım kusuruma bakma çok utandım gerçekten hitabet en dikkat ettiğim konudur sen beni affet bi büyük olarak balığa gitme teklifin reddedilemiyecek kadar cazip
tekrar özürlerimi sunuyorum sana saygılarımla
turgay kardeş vallahi insanı resmen kıskandırıyorsun,ama hasetlikten değil. inan içim gidiyor böyle güzel avları görünce. inşallah bir hafta sonu sizinle (denk getirebilirsem )avlanmak isterim.bereketli avlarının ve güzel haberlerinin devamı dileğiyle.Saygılarımla.