Levrek Gezgini (Pijamalı At-Çekçi)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Enes SAVE tarafından paylaşıldı.

1. Burak Karadeniz

Burak Karadeniz burak

Favori Kamış:
    Prologıc-Savager
    Favori Makine:
    Shimano Symetre 4000 FI
    En İyi Avı:
    Sinarit 7 kg

Enes'cim önümüzdeki hafta sonuna kadar İstanbul'dayım.Bu arada ne zaman istersen görüşelim.

2. tugay sahın

tugay sahın

Favori Kamış:
    olta,mısına
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    yenı foca

degerlı arkadasım.
    ızmırde karsıyaka da oturmam vesılesıyle devamlı yenı focada ogretmen evı cıvarında balıga cıkarım,hemn yakınındada bundan 2 sene oncesı ıtıbarıyle yaz kıs kıraladıgımız yazlıgımız vardı,yenı focanın tadı yazın daha guzeldır.tebrıkler ederım senı anlatımın ve resımlerın ıcın focamızın bu sıtede guzel bır tanıtımı oldu sayende avlandıgın bolge levrek dısında cupra ve mırmır yapan guzel bır bolgedır.bunun gıbı yenı foca ıle eskı foca arasındada bır suru avlaklar mevcuttur kı bunu bu bolgenın ınsanları ve balık sevdalıları bılır.
    her sey ıcın tesekkurler emegıne saglık

3. sonder

sonder seyfi

Favori Kamış:
    kasnak olta
    En İyi Avı:
    şimdilik yemi alan gidiyor
    İnşallah hocam, görüşmek üzere rastgelsin.

4. Enes SAVE

Enes SAVE Enes SAVE

Rica ederim, beğendiğinize memnun oldum.

Sizin bahsettiğiniz avlaklar en başta gitmeyi planladığım yerlerdi. Ancak balığı yakalayınca nefsim körlendi ve oralara gitmek bir başka zamana kaldı.

Bahsettiğiniz yerlerin hemen hepsinin fotoğraflarını incelemiştim. Birbirinden güzel avlaklar. Bana göre bahsettiğiniz yerleri bir at-çekçi olanak bulduğunda ziyaret etmeli.

5. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Çok güzel bi rapor olmuş. Sunum harika sizi tebrik ederim. Güzel avlar dilerim