Levrek için 260 Km yol, sonuç = 0

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında TuruncuKafa tarafından paylaşıldı.

1. erdemutuk

erdemutuk Armağan

Favori Kamış:
    Penn regiment,ShakespeareUglyStikCustom
    Favori Makine:
    Penn Conflict,DAMQickRetro,SproZALTARCXS
    Atakan kardeşim, boş ver güzel bir gezi olmuş. Levreği bilmem ama Ankara avcıları herhangi bir tatlı su avı için minimum 160 km yol kat eder. Alabalık falan içinse 300-350 km yol yapar. Yani 260 km bana çok gelmedi:) Bu vesile ile yeni yılını kutlarım.
    Yeni yılda bol trofeli günler senin olsun.

2. TuruncuKafa

TuruncuKafa Atakan Berberoglu

Favori Kamış:
    Shimano Alivio Slim Tele 3,60
    En İyi Avı:
    Battal boy çöp poşeti
    Üstat Ormanlı tarafında taşlık yok ki doğru düzgün :) "Tarafları" derken tam olarak neresi? Özel mesaj at, vallahi billahi burdaki arkadaşlar şahit tuttuğum iki balıktan biri senin olsun :)

Yarın çarşamba.. Malum yılbaşı arefesi.. Biz teke çıkarıp liman içlerinde, kayalıklarda vs bir kaç farklı lokasyon deneyeceğiz. Kulağımıza bulunduğumuz bölge (büyükçekmece) ile ilgili ilginç istihbaratlar geliyor. Ne kadar doğru bilemiyoruz, gidip deneyip göreceğiz bakalım.

3. TuruncuKafa

TuruncuKafa Atakan Berberoglu

Favori Kamış:
    Shimano Alivio Slim Tele 3,60
    En İyi Avı:
    Battal boy çöp poşeti
    Abi selamlar,
    Tatlı su avını sevsem inan yürüme mesafesine 500 metre dibimde Göl duruyor :D
    Ama denizden ufaktan randımanla karışık hevesimi alınca , göl , dere, leğen, küvet Allah ne verdiyse deneyeceğim.

Ben de senin ve tüm site sakinlerinin yeni yılını kutlarım. Bol trofeli , verimli avlar dilerim herkese

4. ellidokuz

ellidokuz Özden Abraş

Favori Kamış:
    okuma alumina 10-40 gr 2,40cm
    En İyi Avı:
    3850GR LEVREK- 47 cm LÜFERGİL- 58 cm zargana
    ne faydalı konu oldu böyle mrsparkle bilgi fışkırıyor... ben bi teşekkür edeyim :D